Ο Γιουσέιν Μπολτ πιστεύει ότι ο Γερμανός γιατρός του, Χανς-Βίλχελμ Μέλερ-Βόλφαρτ θα διορθώσει εγκαίρως τα προβλήματα στην ωμοπλάτη που αντιμετωπίζει, ενόψει της συμμετοχής του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα εξεταστεί από τον εδώ και πολλά χρόνια Γερμανό γιατρό του, μετά τς ενοχλήσεις που ένιωσε στον ώμο κατά τη συμμετοχή του στα 100μ του διεθνούς μίτινγκ της Οστράβα, όπου αναδείχθηκε νικητής με την μέτρια για τον ίδιο επίδοση 10.06.

«Θα δω τον γιατρό μου τώρα, ο οποίος ξέρω ότι θα διορθώσει το πρόβλημα ου αντιμετωπίζω, δήλωσε ο Μπόλτ στους δημοσιογράφους. «Τότε το μόνο που θα χρειάζεται να κάνω είναι να προπονηθώ σκληρά και να φθάσω σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση», είπε ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100μ και 200μ.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε ο Μπολτ και πέρυσι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά μετά την επίσκεψή του στον Μέλερ – Βόλφαρτ, όχι μόνο ταξίδεψε στο Ρίο, αλλά κατέκτησε και τρία χρυσά μετάλλια.

Ο Μπολτ, με 8 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 13 σε παγκόσμια πρωταθλήματα, έχει προγραμματίσει να αποχωρήσει από τον στίβο μετά το παγκόσμιο του Λονδίνου τον προσεχή Αύγουστο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ