Ένα καταφύγιο δροσιάς προσφέρει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ, με ένα πρόγραμμα με τίτλο «Heatwave Edition». Δωρεάν αναψυκτικά και παγωτά, παιχνίδι με τους πίδακες νερού και ανάλαφρα animation περιμένουν όσους αποφασίσουν να περάσουν τον καύσωνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προτείνει για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο παιχνίδι με τους πίδακες νερού, δροσιά με δωρεάν παγωτά και αναψυκτικά, διασκέδαση στο Κανάλι και ταινία στο Ξέφωτο.

Οι προβολές

ΕΓΩ, ΟΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ/ DESPICABLE ME (2010)
Παρασκευή 30.06, 21:00

Ο σούπερ κακός και απαισιότατος Γκρου ονειρεύεται να αρπάξει τη Σελήνη από τον ουρανό. Κυριολεκτικά! Έχει στο πλευρό του έναν παλαβό επιστήμονα, μαζί τους πιο άχρηστους βοηθούς, και για την υλοποίηση του σχεδίου του χρειάζεται ένα μυθικό χρηματικό ποσό και… τρία κοριτσάκια που υιοθετεί για να τα χρησιμοποιήσει με καταχθόνιο τρόπο. Θα μπορέσουν αυτές οι λιλιπούτειες ορφανές να τον διδάξουν στοργή, καλοσύνη και αγάπη; Ένα παιδικό animation που μετατράπηκε σε τεράστιο ποπ φαινόμενο παγκοσμίως, συστήνοντας στο κοινό τα γκαφατζίδικα και απόλυτα εθιστικά Minions, που έκλεψαν την παράσταση ακόμη και από τον κεντρικό ήρωα της ταινίας!

Σκηνοθεσία: Πιερ Κοφέν, Κρις Ρενό
Με ελληνική μεταγλώττιση

Είσοδος ελεύθερη

Μπάτε σκύλοι αλέστε- The secret life of pets (2016)
Σάββατο 01.07, 21:00

Πώς περνούν τις ώρες τους τα κατοικίδια ζώα των διαμερισμάτων του Μανχάταν, όταν τα αφεντικά τους φεύγουν το πρωί για τη δουλειά; Και σε τι μπελάδες θα βρεθεί ο τετράποδος Μαξ, όταν αναγκαστεί να συγκατοικήσει με τον αδέσποτο Ντιουκ; Η έκτη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2016 παγκοσμίως είναι μια απόλυτα ψυχαγωγική περιπέτεια καταδίωξης που αγαπήθηκε απίστευτα από θεατές κάθε ηλικίας και δη τους φιλόζωους, φτιαγμένη από την ομάδα που μας έδωσε τη φιλμική σειρά των Εγώ, ο Απαισιότατος και τα Minions.

Σκηνοθεσία: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Με ελληνική μεταγλώττιση

Είσοδος ελεύθερη

MINIONS (2015)
Κυριακή 02.07, 21:00

Τα Minions αγωνίζονται να βρουν έναν απαισιότατο αρχηγό που θα υπηρετούν στο διάβα της ιστορίας τού ανθρώπινου πολιτισμού, αλλά… εξολοθρεύουν τους πάντες! Ο Στούαρτ, ο Κέβιν και ο Μπομπ θα αποφασίσουν να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια, ύστερα από δεκάδες χρόνια εξορίας του είδους τους, για να καταλήξουν σε ένα συνέδριο κακών ηρώων, στην Αμερική του 1968. Ποιος θα… αντέξει να τα «υιοθετήσει»; Τα γκαφατζίδικα πλασματάκια που πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του «Εγώ, ο Απαισιότατος», γίνονται πλέον πρωταγωνιστές κι από μόνα τους, σε ένα φιλμ που έφτασε να γίνει η #11 παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία… από καταβολής κινηματογράφου! Ναι, τα αγαπάμε!

Σκηνοθεσία: Πιερ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα
Με ελληνική μεταγλώττιση

Είσοδος ελεύθερη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ