Καταλαβαίνεις πότε σου λένε ψέματα; Το γεμάτο ανατροπές, ψυχολογικό θρίλερ Μερικές Φορές Λέω Ψέματα  έρχεται για να διαψεύσει όλες τις βεβαιότητές που έχουμε.

Συναρπαστικό, έξυπνο, αγχωτικό και εθιστικό, το μυθιστόρημα της Άλις Φίνι διαδραματίζεται σε τρεις χρόνους: Στο τώρα, που η Άμπερ Ρένολντς βρίσκεται σε κώμα και προσπαθεί από το κρεβάτι του νοσοκομείου να ανακαλύψει τι της έχει συμβεί, στο πριν –μια εβδομάδα πριν το μυστηριώδες ατύχημα– και στο τότε –μέσα από το ημερολόγιο των παιδικών χρόνων της, πριν από 25 χρόνια.

Τι έχει συμβεί; Προσπάθησε κάποιος να σκοτώσει την Άμπερ; Τι ρόλο παίζει ο άντρας της; Και, τελικά, που κρύβεται η αλήθεια; Όλες οι απαντήσεις στο νέο συναρπαστικό θρίλερ που θα συντροφεύσει τους αναγνώστες το φετινό καλοκαίρι.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Μερικές Φορές Λέω Ψέματα». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Λίγα Λόγια για την υπόθεση

Το όνομά μου είναι Άμπερ Ρένολντς.
Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε για μένα:

1. Βρίσκομαι σε κώμα.

2. Ο άντρας μου δε μ’ αγαπάει πια.

3. Μερικές φορές λέω ψέματα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Bell σε μετάφραση Βεατρίκης Κάντζολα Σαμπατάκου.

  • Η συγγραφέας

Η Άλις Φίνι είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια στο BBC ως ρεπόρτερ, συντάκτρια, παραγωγός προγραμμάτων τέχνης και ψυχαγωγίας και παραγωγός του One OΆclock News. Η Φίνι αποφοίτησε από τη Faber Academy το 2016. Έχει ζήσει στο Λονδίνο και στο Σίδνεϊ, ενώ σήμερα έχει εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην εξοχή του Σάρεϊ με το σύζυγο και το σκύλο της. Το Μερικές Φορές Λέω Ψέματα  είναι το πρώτο της θρίλερ.

  • Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

-Οι νικητές εντός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιβλιοπωλείο Bell Books: Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 1408 0820
-Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
-Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 30/06/2017.
-Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
-Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr