Η COSMOTE πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία για τη διαχείριση εταιρικών στόλων οχημάτων, για τον πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμου. Η υπηρεσία «e-Fuel Management» παρέχεται σε συνεργασία με την Emphasis Τηλεματική.

Σκοπός της, να συμβάλλει στη μείωση των λειτουργικών δαπανών της επιχείρησης, αλλά και στην αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, καθώς επιτρέπει την παρακολούθηση των δρομολογίων και των στάσεων, σε χάρτες Google.

Ο διαχειριστής της εταιρείας μπορεί να παρακολουθεί τις ημερήσιες καταναλώσεις κάθε οχήματος, αλλά και τη στάθμη καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, μέσα από μία εφαρμογή, η οποία είναι συμβατή με iOS και Android συσκευές. Μπορεί επίσης να δει τον υπολογισμό κατανάλωσης ανά δρομολόγιο, με γραφική αναπαράσταση της απόστασης που διανύθηκε και της κατανάλωσης ανά χρονική στιγμή.

Επιπλέον, με το e-Fuel Management παρέχονται ειδοποιήσεις μέσω email για υπέρβαση ταχύτητας, κίνηση εκτός προκαθορισμένων ορίων (geofence), ενώ είναι διαθέσιμοι και πρόσθετοι αισθητήρες για πληροφορίες όπως άνοιγμα πόρτας και λειτουργία μηχανής, που μπορούν να αποτυπωθούν σε γραφήματα.

To οικονομικό πρόγραμμα “e-Fuel Management” παρέχεται με μηνιαίο πάγιο 18,50€ και 100% επιδότηση εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τουλάχιστον 450 μοντέλα οχημάτων.

tech.in.gr