Ήθελε να δημιουργήσει ρομαντικό σκηνικό, τα σχέδιά του όμως ανατράπηκαν όταν τον έπιασε η «τσιμπίδα» του νόμου. Η πρόταση γάμου τού κόστισε τελικά ακριβά.

Άκουσε μεν την πολυαναμενόμενη φράση «ναι σε παντρεύομαι» από την κοπέλα του αφότου τη ζήτησε σε γάμο, σχηματίζοντας την πρόταση με σπρέι σε τοίχο μεγάλου εμπορικού κέντρου στο Οχάιο, πλην όμως του επιβλήθηκε πρόστιμο της τάξης των 200 ευρώ.

«Μισέλ παντρέψου με. Σ’αγαπάω» έγραψε με σπρέι ο νεαρός σχηματίζοντας και μια καρδιά. Την πρωτοβουλία έλαβε όταν η 21χρονη αγαπημένη του, Μισέλ Αστορίνο, δεν κατάλαβε ότι ο φίλος της τη ζήτησε σε γάμο. Τότε εκείνος την οδήγησε ένα βράδυ στο σημείο του γκράφιτι και της το έδειξε με φακό.

Οι αρχές κατηγορήσαν τον 23χρονο Κάιλ Σταμπ για παράβαση του νόμου, ο νεαρός όμως δεν προέβαλε κάποια ένσταση. Η αρχική του ποινή προέβλεπε 60 ημέρες φυλάκισης και 500 ευρώ πρόστιμο, ανεστάλη όμως έπειτα από δικαστική απόφαση.

Στα… έξοδα του γάμου και τα 332 δολάρια που κλήθηκε να καταβάλει ο νεαρός για το σβήσιμο του γκράφιτι με αμμοβολή, θα πρέπει να προστεθούν και 80 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Το ζευγάρι, πάντως, επιλέγει να επικεντρώνεται στα θετικά της υπόθεσης, αναμένοντας με ανυπομονησία την ημέρα του γάμου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ