Αγγελική Στελλάκη

Περισσότερες πληροφορίες για την 7η σεζόν του Game of Thrones δόθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα.

Φέτος θα δούμε μόλις επτά επεισόδια (αντί για 10), αλλά αυτά θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάρκεια.

Όλα τα επεισόδια θα «αγγίζουν» τη μία ώρα και ορισμένα -όπως το τελευταίο- θα φτάνουν σχεδόν τη μιάμιση ώρα σε διάρκεια (όσο μία ταινία δηλαδή).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το HBO, οι διάρκειες των επεισοδίων της 7ης σεζόν διαμορφώνονται ως εξής:

Επεισόδιο 1: 59 λεπτά
Επεισόδιο 2: 59 λεπτά
Επεισόδιο 3: 63 λεπτά
Επεισόδιο 4: 50 λεπτά
Επεισόδιο 5: 59 λεπτά
Επεισόδιο 6: 71 λεπτά
Επεισόδιο 7: 81 λεπτά

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέση διάρκεια των επεισοδίων του Game of Thrones κυμαινόταν ανάμεσα στα 54 και τα 56 λεπτά. Το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο της σειράς ήταν το φινάλε της προηγούμενης σεζόν (68 λεπτά).

To HBO έδωσε στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες από τη σειρά, οι οποίες μάς ανοίγουν την όρεξη ενόψει του νέου κύκλου που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 17 Ιουλίου στις ΗΠΑ.

Πρόσφατα ένα βίντεο με σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς, ήρθε «φορτωμένο» σπόιλερ και αποκάλυψε την επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα: του The Hound.

Στην Ελλάδα, η σειρά θα προβάλλεται τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD. Επίσης, με αφορμή τον 7ο κύκλο της σειράς, η Nova ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση με live συζητήσεις με επώνυμους καλεσμένους και φαν της σειράς κάθε Πέμπτη στις 16.00 στα Social Media, στο Web TV του Novasports.gr και το Novaguide.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ