Με την επίσημη έναρξη του ελληνικού καλοκαιριού, πολλοί είναι οι διάσημοι κινηματογραφικοί -και μη- αστέρες που καταφθάνουν στα ελληνικά νησιά, με σκοπό να «απορροφήσουν» όσο γίνεται περισσότερο τον ήλιο, τις θάλασσες και τις φυσικές ομορφιές.

Τη Σκιάθο επέλεξαν για τις διακοπές τους ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν. Οι δυο ηθοποιοί επιλέγουν σταθερά το νησί του Παπαδιαμάντη για τις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές τους, μιας που τα συνδυάζει όλα. Διαμονή σε βίλα με θέα θάλασσα, ήλιος και τοπικά εδέσματα. Το γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι επιλέγει διάφορες παραλίες της Σκιάθου για βουτιές, οι οποίες συνοδεύονται από δείπνο σε παραδοσιακά ταβερνάκια πάνω στο κύμα.

Οι δυο αστέρες, γνωστοί για την απλότητα και τη φιλικότητά τους, συνηθίζουν να μένουν στο νησί τουλάχιστον δυο εβδομάδες, ενώ δεν παραλείπουν να πραγματοποιούν και μικρές εξορμήσεις σε διπλανά νησιά, απολαμβάνοντας τις ελληνικές ομορφιές.

Στο παρελθόν, τον επίγειο παράδεισο της Σκιάθου επισκέφθηκε και η κόρη της Γκόλντι Χόουν, Κέιτ Χάντσον, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω στην ίδια, αλλά και στη μητέρα της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ