Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
11 tips για την οργάνωση του καλοκαιρινού γάμου

11 tips για την οργάνωση του καλοκαιρινού γάμου

...

Το καλοκαιράκι είναι εξαιρετική περίοδος, ιδιαίτερα όμως αν είσαι δίπλα στο κύμα, ξαπλωμένη και χαλαρή. Αν έχεις άλλες δραστηριότητες, όπως ας πούμε, να παντρευτείς απαιτείται μια παραπάνω οργάνωση.
1. Η ζέστη μπορεί να εξαντλήσει τους καλεσμένους σας οπότε φροντίστε να υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες καρέκλες για τους ηλικιωμένους ή για όποιον άλλον το χρειαστεί. Και μην αργήσετε πάνω από 5 λεπτά να φτάσετε στην εκκλησία!
2. Ένα εφεδρικό αποσμητικό θα σας φανεί χρήσιμο. Δυστυχώς ιδρώνουμε πολύ και αυτός θα είναι ένας τρόπος να φρεσκαριστείτε.
3. Η υγρασία, η ζέστη και ο ιδρώτας μπορεί να επηρεάσουν το χτένισμα σου οπότε συμβουλέψου την κομμώτρια σου να σε προμηθεύσει με ειδικό σπρέι κατά του φριζαρίσματος.
4. Αν για κάποιο λόγο έχετε προγραμματίσει το γάμο σας πριν τη δύση του ηλίου καλό είναι να έχεις εξασφαλίσει ένα σκιερό μέρος για τους καλεσμένους σας.
Κέρασε τους καλεσμένους σου δροσερό νερό, τσάι ή λεμονάδα ακόμη και στο προαύλιο
της εκκλησίας.
5. Κέρασε τους καλεσμένους σου δροσερό νερό, τσάι ή λεμονάδα ακόμη και στο προαύλιο της εκκλησίας.
6. Στην εποχή μας τα κουνούπια δίνουν ρεσιτάλ! Δεν ξέρεις πόσο θα το εκτιμήσουν οι καλεσμένοι σου αν τους προμηθεύσεις με τα ειδικά σπρέι που θα τους σώσουν από τα ενοχλητικά τσιμπήματα.
7. Η ζέστη πρήζει τα πόδια μας γεγονός α. που μας κουράζει και β. μας χτυπάνε τα παπούτσια. Υπάρχουν ειδικά σπρέι στο φαρμακείο που θα σε βοηθήσουν πραγματικά.
8. Ένα μικρό φαρμακείο με βασικά φάρμακα για άμεση αντιμετώπιση των αλλεργιών θα φανεί χρήσιμο καθώς στους ανοιχτούς χώρους κυκλοφορούν πολλά και περίεργα ζουζούνια!
9. Φρόντισε να έχεις εσύ ή μητέρα σου ή η κουμπάρα ή κάποιος τελοσπάντων μερικά χαρτομάντηλα ή ένα πον-πον ώστε να ταμπονάρεις λίγο τον ιδρώτα που ίσως να επηρεάζει το μακιγιάζ σας.
10. Επιβεβαίωσε με τον ανθοπώλη σου ότι η ανθοδέσμη σου θα είναι με άνθη κάπως ανθεκτικά στη ζέστη. Μην μαραζώσει πριν φτάσετε στο πάρτι
11. Προνόησε στο χώρο της δεξίωσης να υπάρχει ένα δροσερό μέρος και αν είναι δυνατόν και κάπως προστατευμένος (είπαμε, υπάρχουν ζουζούνια) ώστε τα τρόφιμα να μην επηρεαστούν από τη ζέστη.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024