Είναι εντυπωσιακό από κάθε γωνιά. Είναι το μοντέλο που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως, το Eve concept είναι έτοιμο να βγει στους δρόμους. Η αμερικάνικη φίρμα υπόσχεται ότι το εντυπωσιακό όχημα της θα βρίσκεται σε θέση να πουλιέται σε πελάτες από το 2020. Τα δύο ατού του μοντέλου είναι το εξελιγμένο σύστημα αυτονομίας του αλλά και το ηλεκτρικό μοτέρ.

Προς το παρόν η Eve δεν έχει δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία – η δεν θέλει να αποκαλύψει – για τον ηλεκτροκινητήρα, την ισχύ. Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζει ο σχεδιασμός.
Οι πόρτες του ανοίγουν συρόμενα προς τα εμπρός ενώ όλη η οροφή του είναι γυάλινη. Το πλήρες αυτόνομο σύστημα – που ουσιαστικά απαλλάσσει παντελώς τον οδηγό από τα καθήκοντα του – δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες και τον οδηγό να ξαπλώνουν, χάρη στις ανακλινόμενες πολυθρόνες – καθίσματα. Από τα ταμπλό απουσιάζουν οι διακόπτες. Το αυτοκίνητο έχει σύστημα φωνητικών εντολών για όλες τις λειτουργίες.

Οπότε, σκεφθείτε στο μέλλον, να είστε επιβάτης ή και οδηγός στο νέο Eve concept, να απολαμβάνετε ξαπλωμένος τη διαδρομή και ταυτοχρόνως να δίνεται εντολές για τον προορισμό σας που έχετε επιλέξει. Σαφώς, αναμένουμε να δούμε αν τελικώς το τολμηρό σχεδιαστικά μοντέλο τηρήσει την υπόσχεση της φίρμας που το θέλει να κυκλοφορεί στους δρόμους σε τρία χρόνια.

auto.in.gr