Το ATCOM Next, είναι το ετήσιο TechFest της ATCOM για τους πελάτες και συνεργάτες της, με στόχο τη διερεύνηση και ανάδειξη των καινοτομιών που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business τους επόμενους 12 μήνες. Θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2017 στον πολυχώρο «Προορισμός Παπαστράτος», με την ευγενική χορηγία της Microsoft Hellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στην ατζέντα της εκδήλωσης προστέθηκε η κοινή ομιλία των κ. Κώστα Μάντζιαρη, Managing Director της isobar & iProspect Greece και Γιώργου Βαρέλογλου, Business Development Director της isobar & iProspect Greece. Οι συγκεκριμένοι ομιλητές θα αναφερθούν σε έννοιες όπως AΙ, ML, NLP και CNS, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις ποικίλες διαφορετικές μορφές Artificial Intelligence, με παραδείγματα πρακτικής αξιοποίησης τους στο πλαίσιο της ψηφιακής μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, ο κ. Μάριος Ίσσαρης, Marketing & Operations Director της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα θα προλογίσει το ετήσιο TechFest της ATCOM, παρέχοντας πολύτιμα insights υπό το πρίσμα ενός διεθνούς οργανισμού με μοναδικό εκτόπισμα στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα.

Τέλος, στην ατζέντα της εκδήλωσης προστέθηκε διαδραστική συζήτηση (panel), στην οποία θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς. Συγκεκριμένα, στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωτσόβολος, Κώστας Μάντζιαρης, Managing Director της isobar & iProspect Greece και Αχιλλέας Σταθόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών e-Business της Eurobank, ενώ τον συντονισμό θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Αντιπρόεδρος της ATCOM.

  • Επισκεφτείτε το https://next.atcom.gr, για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το event, τους ομιλητές, την agenda της εκδήλωσης, καθώς και για να αιτηθείτε της πρόσκλησής σας.

Η ATCΟΜ ιδρύθηκε το 2000 και κατέχει ηγετική θέση στο Digital Business στην Ελλάδα, με εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών. Με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τα 120 στελέχη, έχει αναπτύξει περισσότερα από 3000 ολοκληρωμένα έργα Διαδικτύου για τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, αξιοποιώντας το Netvolution, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο λογισμικό διαχείρισης Web και Mobile περιεχομένου δικής της ανάπτυξης. Προσεγγίζοντας στρατηγικά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, η ATCOM συνδυάζει την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της να ενισχύσουν την εμπειρία που προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή σε κάθε διαθέσιμο κανάλι πώλησης, online και offline.

tech.in.gr