Το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη θα κάνει ο Κέβιν Κόστνερ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ ηθοποιός θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς Yellowstone του Τέιλορ Σέρινταν και της εταιρείας Paramount.

Η σειρά περιγράφει την ιστορία της οικογένειας Ντάτον. Ο Τζον Ντάτον διευθύνει το μεγαλύτερο ράντσο στις Ηνωμένες Πολιτείες το οποίο απειλείται διαρκώς από έναν ινδιάνικο καταυλισμό, το πρώτο Εθνικό Πάρκο της Αμερικής και καταπατήσεις γης.

Η σειρά των 10 επεισοδίων, του Τέιλορ Σέρινταν (Σικάριο, Hell or High Water), περιγράφει μία βίαιη μάχη που εκτυλίσσεται μακριά από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης, εκεί όπου οι καταπατητές κερδίζουν δισεκατομμύρια και οι πολιτικοί «πωλούνται και αγοράζονται» από τις πιο μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες του κόσμου.

Στο σύμπαν του Yellowstone αποτελεί καθημερινότητα το δηλητηριασμένο νερό από τον τρόπο εξόρυξης του πετρελαίου, που μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Η σειρά παρουσιάζει την καλύτερη και τη χειρότερη όψη της Αμερικής μέσα από τα μάτια μιας οικογένειας που αντιπροσωπεύει και τις δύο όψεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ