Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της Α1 Γυναικών είναι έτοιμες για διακοπές, στον Ολυμπιακό η υλοποίηση του σχεδιασμού για την περίοδο 2017-18 έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε ο βασικός κορμός της πρωταθλήτριας Ελλάδας για τη νέα σεζόν να πλησιάζει ήδη στην ολοκλήρωσή του. Κατά την πάγια τακτική των τελευταίων ετών, κάθε ημέρα ανακοινώνεται κι από μια ανανέωση.

Η Δευτέρα 15 Μαΐου αποτέλεσε, όμως, εξαίρεση, αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη γνωστοποίησε δύο. Μετά την Αρέτα Κονόμη, ευχάριστα ήταν τα νέα και από την πλευρά της Γερμανίδας διεθνούς διαγώνιας Σάσκια Χίπε, που θα συνεχίσει να ενδύεται τα «ερυθρόλευκα» ακόμη μια (τουλάχιστον) χρονιά.

«Η πρώτη σεζόν ήταν υπέροχη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η δεύτερη! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω στον Ολυμπιακό. Για να πω την αλήθεια πραγματικά μου άρεσε εδώ, βρήκα μια απίθανη ομάδα. Από την αρχή μου είχαν πει πως θα είναι σαν μια οικογένεια και πραγματικά είναι. Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να παραμείνω και είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι εδώ και τη νέα σεζόν. Έχουμε μια τρομερή ομάδα, με σπουδαίο ομαδικό πνεύμα. Θα ήθελα να μείνει όπως έχει, ή έστω με λίγες αλλαγές, γιατί όλες οι κοπέλες είναι φανταστικές και θα είναι ωραίο να παίζω μαζί τους» δήλωσε η Χίπε, που ήταν από τις πρωταγωνίστριες στην καταπληκτική εφετινή πορεία του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Πραγματικά νιώθω την ομάδα μου σαν την δεύτερη οικογένειά μου. Αγωνιζόμενη εδώ έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσα και έχω βελτιωθεί ως αθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω, αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι της ομάδας για μια ακόμη χρονιά», δήλωσε η λίμπερο των «ερυθρόλευκων».

«Από ΄κει και πέρα θέλαμε από καιρό να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, την οποία πραγματοποιήσαμε φέτος φτάνοντας στον τελικό. Κάτι αντίστοιχο θέλουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν και μακάρι να το κατακτήσουμε, γιατί έχουμε βάλει τις απαιτούμενες βάσεις. Με τη θέληση και τη δουλειά που γίνεται πιστεύω ότι μας αξίζει και θα το καταφέρουμε», πρόσθεσε η Κονόμη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ