Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Ένα νέο teaser trailer για τον νέο κύκλο του Twin Peaks του Ντέιβιντ Λιντς έδωσε στη δημοσιότητα το Showtime, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της σειράς στις Κάννες αρχικά και στη συνέχεια στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Μερικοί παλιοί γνωστοί κάνουν ξανά την εμφάνισή τους (μεταξύ αυτών οι Άντι Μπρέναν και Λούσι Μοράν -που τους ερμηνεύουν οι Χάρι Γκόαζ και Κίμι Ρόμπερτσον), ενώ ο Ντέιβιντ Λιντς εμφανίζεται στον ρόλο του πράκτορα Γκόρντον Κόουλ.

Το teaser δεν αποκαλύπτει φυσικά πολλά πράγματα και οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να τους λυθούν οι απορίες -ή για να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες.

Η διάσημη σειρά των Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ επιστρέφει με ένα δίωρο επεισόδιο. Άλλα δύο επεισόδια θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα μετά την πρεμιέρα, μέσω streaming.

Συνολικά, το δίκτυο έχει παραγγείλει 18 επεισόδια.

Ο Ντέιβιντ Λιντς κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το τι θα δούμε στον νέο κύκλο. Έχει πει, πάντως, ότι το «σίκουελ της σειράς «Fire Walk With Me» και η ιστορία των τελευταίων επτά ημερών της Λόρα Πάλμερ θα είναι πάρα πολύ σημαντικά».

Η σειρά εκτυλίσσεται 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς, η οποία τελείωσε το 1991 όταν το ABC ακύρωσε τη σειρά μετά από μόλις 30 επεισόδια.

Η σειρά θα προβάλλεται και στην Ελλάδα από την Cosmote TV από τις 22 Μαΐου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ