Aρραβωνιασμένη, δεσμευμένη ή ήδη παντρεμένη; Μήπως φοβάστε για το τι σας περιμένει όσον αφορά το μέλλον της σχέση σας με την πεθερά σας; Ανακαλύψτε το ζώδιο της και χειριστείτε την σωστά.
 


Kριός
Ο χαρακτήρας της:
Κοινωνική, δυναμική και της αρέσει να έρχεται πάντα πρώτη. Ναι, ναι και στην αγάπη των παιδιών της. Είναι όμως γενναιόδωρη και ευχάριστη προσωπικότητα.
Τι σκέφτεται για σας:
Κάνει ό,τι μπορεί για να να είναι δίκαιη μαζί σας κι αν είστε ευγενική και τυπική, θα τα πάτε μια χαρά. Αν σας εκνευρίζει και δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, καλύτερα να αποφεύγετε τα πολλά πολλά.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Mην γκρινιάζετε για τα προβλήματά σας και ειδικά για ό,τι αφορά τον γιόκα της, αν θέλετε μια ήρεμη σχέση μαζί της. Θέλει να σας εκτιμήσει γι’ αυτό δείξτε της πως είστε κι εσείς δυναμική, όπως εκείνη.

Ταύρος
Ο χαρακτήρας της:
Πεισματάρα, συντηρητική και της αρέσει να γίνεται το δικό της. Πολλές φορές γίνεται αυταρχική με την οικογένειά της που όμως υπεραγαπά και κάνει το παν για την ευτυχία όλων όσον θεωρεί δικούς της ανθρώπους.
Τι σκέφτεται για σας:
Ή που θα σας συμπαθήσει ή όχι, κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι παντρεύεστε τον γιο της. Αφορά στην ενέργεια που εκπέμπετε. Προσπαθεί να σας ανακαλύψει και να κρίνει τι σόι άνθρωπος είστε.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Θέλει να την σέβεστε και να μην της ασκείτε κριτική. Αφήστε την να νιώθει πως «κέρδισε» σε μικροδιαφωνίες καμιά φορά για να ικανοποιεί το πείσμα της.
 
Δίδυμος
Ο χαρακτήρας της:
Σκέφτεται πολύ, μιλάει ακόμη περισσότερο και ξέρει να κρύβει τα συναισθήματά της πίσω από χαμόγελα.. Δεν αγαπάει τους καβγάδες και είναι πολύ συναισθηματική.
Τι σκέφτεται για σας:
Θα την εντυπωσιάσετε λέγοντας κάτι έξυπνο αλλά μην περιμένετε να σας δει σαν κόρη της. Πιθανότατα είστε μία από τις πολλές γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του γιου της.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Αφήστε τα προσωπικά θέματα στην άκρη και κουβεντιάστε για την επικαιρότητα, κάτι που μάθατε ή ακούσατε. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να της αρέσει να της απευθύνεστε με το μικρό της όνομα και στον ενικό, για να αισθάνεται πιο νέα.
 
Καρκίνος
Ο χαρακτήρας της:
Τρυφερή, στοργική, γεννημένη να είναι «μητέρα» κι ο ρόλος της «πεθεράς» δεν της πολυαρέσει. Μητρικό φίλτρο στο φουλ, που εκτός απ’ τα παιδιά της  το βιώνουν ζώα, πουλιά και τώρα και η νύφη της. Μπορεί να γίνει λίγο γκρινιάρα αλλά μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία, θα της περάσει γρήγορα.
Τι σκέφτεται για σας:
Καθώς πολλές φορές έχει μανία με την καθαριότητα. δεν θα αμελήσει να ελέγξει την νοικοκυροσύνη σας. Το «Πριγκιπόπουλό της» σας δίνει στο κάτω-κάτω. Να μην το φροντίσετε;
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Είστε καλή ακροάτρια; Tόσο το καλύτερο γιατί τρελαίνεται να διηγείται.. Ζητήστε της καμιά συνταγή και να της θυμίζετε συχνά πόσο καλή δουλειά έχει κάνει στην ανατροφή των παιδιών της.
 
Λέων
Ο χαρακτήρας της:
Η λιονταρίνα με τη χρυσή καρδιά, νιώθει βασίλισσα κι έτσι περιμένει να της φέρονται. Να γίνονται όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες της. Είναι ο τύπος της γυναίκας που θέλει όλη την προσοχή στραμμένη επάνω της ακόμη κι αν πρόκειται για αρνητική δημοσιότητα, που την προτιμάει από την ανύπαρκτη.
Τι σκέφτεται για σας:
Περισσότερο την απασχολεί τι σκέφτεστε εσείς για εκείνη. Αν είστε πιο επιτυχημένη σε οποιονδήποτε τομέα δεν θα μπορέσει να κρύψει τη ζήλια της.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Η λέξη κομπλιμέντο είναι το κλειδί για την περίπτωσή της. Κάντε αρκετά και για οτιδήποτε δικό της. Άλλωστε πόσο δύσκολο σας είναι να πείτε καλά λόγια; Δώστε της προσοχή και θα σας ανταμείψει  με καλοσύνη και γενναιοδωρία.

Παρθένος
Ο χαρακτήρας της:
Πραγματικά θέλει να βοηθάει αλλά δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ του βοηθάω και του ανακατεύομαι σε όλα.. Είναι καλή νοικοκυρά, ευαίσθητη κι αν κριτικάρει πολλές φορές δεν είναι από κακία.
Τι σκέφτεται για σας:
Προσέχει ό,τι σας αφορά, από το αν βάψατε τα νύχια σας μέχρι αν κάψατε το τοστ, σε σημείο που θα σκεφτείτε πως σας κατασκοπεύει αλλά είναι από καθαρό ένστικτο.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Προσέξτε, δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις, ούτε καν οι καλές. Οπότε ξεχάστε τα πάρτι έκπληξη αλλά θυμηθείτε οπωσδήποτε τα γενέθλιά της, γιατί έχει μεγάλη ανάγκη να νιώθει πως την εκτιμούν και να της δείχνουν ευγνωμοσύνη όταν την αξίζει.

Ζυγός
Ο χαρακτήρας της:
Κομψή, καλόγουστη, δίκαιη, ευαίσθητη και με αίσθηση του χιούμορ, είναι έτοιμη να θυσιαστεί για όσους αγαπάει. Δεν της αρέσει να ανακατεύεται στη σχέση του ζευγαριού και συνήθως καταφέρνει να απέχει. Απολαμβάνει το να κάνει προξενιά και χαίρεται όταν πετυχαίνουν.
Τι σκέφτεται για σας:
Είστε η επιλογή του παιδιού της και θα κάνει το παν για να σας αγαπήσει κι εκείνη.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Θα κρατήσει τους τύπους και τις αποστάσεις που πρέπει, δίνοντας συμβουλές απλόχερα αλλά μόνο εάν κι εφόσον της το ζητήσετε. Μόνο αντάλλαγμα;  Nα είστε η τέλεια σύζυγος
 
Σκορπιός
Ο χαρακτήρας της:
Θα της πάρει πέντε λεπτά να σας ψυχολογήσει (ή να νομίζει πώς τα κατάφερε), ενώ εσείς θα προσπαθείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας να μπείτε στο μυαλό της Σκορπίνας πεθεράς. Ένα να θυμάστε. Πώς θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων. Αν τα πράγματα κυλάνε με τον δικό της τρόπο, δεν υπάρχει πιο ακαταμάχητο πλάσμα στον κόσμο όλο. Αν όχι, δεν υπάρχει πιο τρομακτικό.
Τι σκέφτεται για σας:
Είστε το αναγκαίο κακό. Αυτό που θέλει και χρειάζεται ο γιος της και κάτι που πρέπει να ανεχτεί. Η γνώμη που θα σχηματίσει για η νύφη της, θα εξαρτηθεί όχι από κάτι που θα πείτε ή θα κάνετε. Από άλλα στοιχεία, όπως η ανατροφή, η μόρφωση, το στιλ σας. Τέτοιου είδους πράγματα.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Αφήστε την να πιστεύει ότι έχει τον έλεγχο και όσο το δυνατόν, μακριά της. Υπάρχουν μυστήρια που ποτέ δεν θα καταλάβετε, εκτός αν είστε Σκορπιός κι εσείς η ίδια.
 
Τοξότης
Ο χαρακτήρας της:
Είναι η «τρελάρα» του ζωδιακού κύκλου. Θα κάνει διαλογισμό στην Ινδία, ορειβασία στο Κιλιμάντζαρο, φίλους σ’ όλο τον κόσμο. Τη μία στιγμή θα είναι φωνακλού και παράλογη, την άλλη σοφή και διορατική.
Τι σκέφτεται για σας:
Πρέπει να κάνετε κάτι πραγματικά κακό για να σας αντιπαθήσει γιατί η κυρία Τοξότης συμπαθεί τους πάντες κι όσο πιο ασυνήθιστη είστε, τόσο το καλύτερο. Αρχικά ίσως να νομίσετε πώς σας αντιπαθεί γιατί είναι απότομη μερικές φορές, αλλά είναι που μιλάει χωρίς να πολυσκεφτεί. 
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Μην την αναγκάσετε να παρευρεθεί σε όποια γιορτή την καλέσετε και μην προσβληθείτε αν δεν θέλει να κάνει babysitting. Eίναι συμπαθής, αντισυμβατική κι ελεύθερο πνεύμα.
 
Αιγόκερος
Ο χαρακτήρας της:
Αν δεν έχει πετύχει στη ζωή της, θα εύχεται εσείς κι ο γιος της να τα καταφέρετε. Θέλει το καλύτερο αλλά δεν συνειδητοποιεί πως η ιδέα για το τι είναι το ιδανικό για τον καθένα διαφέρει από άτομο σε άτομο. Έτσι προσπαθεί να περάσει τα δικά της όνειρα και θέλω στην δική σας οικογένεια.
Τι σκέφτεται για σας:
Δύσκολο να καταλάβεις. Φιλική, γοητευτική και πάντα πρόθυμη να κρατήσει τα παιδιά ή να μαγειρέψει. Δε θα σας προσβάλλει ποτέ και θα κρατήσει και μυστικά. Το τι νιώθει πραγματικά όμως, μυστήριο, τόσο για σας όσο και για κείνη.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Να είστε αληθινή και ο εαυτός σας. Αν συμβεί όμως κάποιος τσακωμός ή κάτι που θα της τάραζε την ηρεμία σε περίπτωση που έφτανε στα αυτιά της, φροντίστε να μην το μάθει. Η κυρία Αιγόκερος αγαπά την ασφάλεια και το προβλέψιμο. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνει ψυχρή και σκληρή.
 
Υδροχόος
Ο χαρακτήρας της:
Η κυρία Υδροχόος είναι εκκεντρική και απρόβλεπτη. Μισεί να της βάζουν ταμπέλες αλλά βάζει τα δυνατά της να φορέσει σε εσάς μία. Πάντα ενδιαφέρεται για οποιονδήποτε κι οτιδήποτε νέο ή διαφορετικό. Σέβεται την ευφυΐα, την επίτευξη και θα βοηθήσει όπου μπορεί.
Τι σκέφτεται για σας:
Φτάνει μία ματιά να σας ρίξει κι αμέσως θα αντιληφθεί τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες σας. Θα καταλάβει αμέσως αν εσείς οι δύο θα τα πάτε καλά. Αλλά ακόμα κι αν δεν ταιριάξετε, ποτέ δεν θα το ξέρετε καθώς  είναι μεγάλη ηθοποιός.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Ας μπαινοβγαίνει στη ζωή σας και προσπαθήστε να μην την προσβάλετε με σκληρά λόγια ή φωνές. Αγαπά να την εκτιμούν κι ένα μικρό δώρο ή λουλούδι, θα την κερδίσει στην στιγμή. Αντίθετα, φτάνει μια λέξη θυμού να σκίσει την καρδιά της. Αφήστε την να διατηρεί το μυστήριό της και να προσποιείται πως ο κόσμος είναι ένα υπέροχο μέρος.
 
Ιχθύες
Ο χαρακτήρας της:
Είναι δημιουργική, συναισθηματική, πονόψυχη, ρομαντική και πιστεύει πολύ στην καλή πλευρά των ανθρώπων αγνοώντας λάθη – ειδικά στα δικά της παιδιά Στα καλύτερά της, είναι μια νεραιδοπριγκίπισσα, λαμπερή και σοφή. Στα χειρότερα, είναι μάρτυρας και θύμα, που εξαντλεί όποιον μπαίνει στον χώρο της.
Τι σκέφτεται για σας:
Η μαμά Ιχθύς έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στο γιo της, τον οποίο φροντίζει ακόμα και τώρα, σαν μωρό. Δυσκολεύεται να δεχτεί ότι το αγοράκι της έχει πια μεγαλώσει, γι’ αυτό και είναι μάλλον απίθανο να σε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες.
Πως θα την φέρετε κοντά σας:
Ένα εγκάρδιο χαμόγελο κι ένα μπουκέτο λουλούδια, είναι μια πολύ καλή αρχή για να γνωριστείτε. Να θυμάστε ότι πρέπει να είναι η πρωταγωνίστρια της συνάντησης, δείξτε ενδιαφέρον και μιλήστε της με θαυμασμό, για όλα όσα έχετε μάθει γι’ αυτήν από τον γιο της. Είναι σαν μικρό παιδί που θέλει χάδια και προσοχή γι αυτό δώστε της όση μπορείτε κι αντέχετε.
 
  

gamos.gr