Τη διάθεση μιας νέας σειράς «πανίσχυρων υπολογιστών Quest, αποκλειστικά για τους φανατικούς gamers», ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.

Πρόκειται για τη σειρά Quest Legend Powered by Asus, για την οποία η εταιρεία σημειώνει την αξιολόγηση από τις επίσημες μετρήσεις του Passmark, του διεθνώς αναγνωρισμένου benchmark.

Οι υπολογιστές αυτοί υποστηρίζουν ακόμα και πολύ απαιτητικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (VR) όπως το Portal 3, το Half Life 3 και το Eve Valkyrie που αναμένεται να κυκλοφορήσουν προσεχώς, δίνοντας στο gaming άλλη διάσταση, επισημαίνει η κατασκευάστρια.

Τα νέα μοντέλα βασίζονται σε motherboard της ΑSUS, μητρικές που απευθύνονται σε απαιτητικούς gamers, για μέγιστη απόδοση, απίστευτο ήχο και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Πάνω τους, οι πιο ισχυροί επεξεργαστές της Intel, 7ης γενιάς καθώς και της τελευταίας γενιάς κάρτες γραφικών Nvidia GeForce. Τις συνθέσεις συμπληρώνουν υποσυστήματα, όπως το τροφοδοτικό Corsair, οι μνήμες της Kingston, που τρέχουν στα 3200MHz, ο SSD primary δίσκος Kingston HX Fury 240GB, που προσφέρει ταχύτατους χρόνους εκκίνησης και φόρτωσης εφαρμογών, ο 2TB σκληρός δίσκος της Western Digital για ασφαλή αποθήκευση χιλιάδων αρχείων και το εντυπωσιακό κουτί Noctis 450 της ΝΧΖΤ, με πολλές υποδοχές για extra δίσκους και σύστημα υδρόψυξης.
{{{related}}}
Οι νέοι Quest Legend powered by Asus, είναι διαθέσιμοι σε τρεις συνθέσεις – Quest Legend i7K-GTX1070, Quest Legend i7-GTX1070 & Quest Legend i5-GTX1060 – αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος και καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών pick & return από την Info Quest Technologies.

Όπως θα δείτε στο kotsovolos.gr, το πιο οικονομικό σύστημα της σειράς ο Quest Legend i5-7600 GTX 1060 Powered by Asus κοστίζει 1.500 περίπου ευρώ και το πιο προηγμένο Quest Legend i7-7700K GTX 1070 Powered by Asus περίπου 2.500 ευρώ.

tech.in.gr