Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε λειτουργία τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου παρουσία Πολάκη

Σε λειτουργία τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου παρουσία Πολάκη

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με στόχο να διαψεύσει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αλλά και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Ζακύνθου που αμφιβάλλουν για την αρτιότητα των χειρουργείων. Ο κ. Πολάκης, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, συμμετείχε σε τρία συνολικά χειρουργεία.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με στόχο να διαψεύσει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αλλά και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Ζακύνθου που αμφιβάλλουν για την αρτιότητα των χειρουργείων. Ο κ. Πολάκης, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, συμμετείχε σε τρία συνολικά χειρουργεία.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στη Ζάκυνθο και βάσει φωτογραφικού υλικού που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συμμετείχε αρχικά σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό γενική αναισθησία με χρηση του δικτύου αερίων του νοσοκομείου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (εκει που 4 μήνες κάποιοι κράταγαν σε υγειονομική ομηρία το νησί…) Το πρωτο τελείωσε (πλαστική βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό ΓΕΝΙΚΗ αναισθησία με χρηση του ΔΙΚΤΥΟΥ αερίων)».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με αναρτήσεις του ιδίου στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε «σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή με γενική αναισθησία με χρήση του δικτύου αερίων του νοσοκομείου» και τέλος σε «πλαστική κήλης με πλέγμα με γενική αναισθησία».

Μετά την ολοκλήρωση των τριών χειρουργικών επεμβάσεων, ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, να τελειώσει η απαράδεκτη καταςταςη που υπήρχε. Αποδειξαμε στην ΠΡΑΞΗ οτι το νοσοκομείο Ζακυνθου ειναι ΑΣΦΑΛΕΣ και μπορει να προσφέρει δημόσια δωρεάν Δευτεροβαθμια περίθαλψη στους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες.
ΥΓ. Οταν λέω πως ειμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να τα βάλουμε με τα μικρά και τα μεγαλα συμφέροντα, με τα γενικά η τοπικά συστήματά και κυκλώματα ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!
Καλή συνέχεια στους συναδέλφους…
»

Με τη σημερινή παρουσία του στο Νοσοκομείο Ζακύνθου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά και μερίδας γιατρών του Νοσοκομείου Ζακύνθου, που θεωρούν ότι δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με τα χειρουργεία και πως εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος μετεγχειρητικών επιπλοκών για τους ασθενείς.

ΠΟΕΔΗΝ: Νέο σόου Πολάκη

Η ΠΟΕΔΗΝ σχολιάζοντας το γεγονός κάνει λόγο για νέο σόου Πολάκη, αμφισβητεί τη νομιμότητα της ενέργειας του και υποστηρίζει ότι οι επεμβάσεις στο νοσοκομείο της Ζακύνθου γίνονται με μεταφερόμενο προσωπικό και ασθενείς από άλλα μέρη.

«Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο κος Πολάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και χειρουργεί μεταφερόμενους ασθενείς για επικοινωνιακούς λόγους. Αιφνιδιαστικά, σήμερα, εισέβαλε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, υλικά και γάζες από άλλα νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το προσωπικό του Νοσοκομείου και χειρουργούν δύο ασθενείς από άλλο μέρος», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Επίσης, κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι δεν τηρεί το ιατρικό πρωτόκολλο του χειρουργικού τομέα, καταλύει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας και πως η κοινωνία της Ζακύνθου και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είναι σε αναβρασμό.

Τέλος, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι την Παρασκευή 28 Απριλίου η διοίκηση, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ζακύνθου, παρανόμως, υποχρέωσαν αγροτική γιατρό να διακομίσει με αγροτικό όχημα έγκυο γυναίκα με πρόβλημα.

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024