Το Lactacyd παρουσιάζει το νέο αναζωογονητικό gel καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής Lactacyd Oxygen Fresh, προϊόν ορόσημο για την Omega Pharma, θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής.

Το μυστικό κρύβεται στη νέα πρωτοποριακή του σύνθεση με ενεργές φυσαλίδες οξυγόνου και αρκτικά μούρα, εξασφαλίζοντας αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 ώρες*. Το Lactacyd Oxygen Fresh  σχεδιάστηκε με στόχο να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας αίσθημα ενυδάτωσης και φρεσκάδας που διαρκεί, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσιολογική μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής, καθώς δεν περιέχει σαπούνι και είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.*

Το νέο μέλος της σειράς Lactacyd, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ήρθε για να προσφέρει ακόμα πιο στοχευμένες λύσεις σε κάθε γυναίκα, με τη βοήθεια συστατικών υψηλής αποτελεσματικότητας που διατηρούν και σέβονται την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής.

Το Lactacyd, πιστός σύμμαχος ων γυναικών κάθε ηλικίας σε ολόκληρο τον κόσμο πιστεύει στη δύναμη της γυναικείας αυτοπεποίθησης και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά με το λανσάρισμα του Lactacyd Oxygen Fresh!

 

Γιατί η αυτοπεποίθησηφαίνεται!

Ξένη δημοσίευση