Στις 7 Νοεμβρίου του 2015 με μια μεγάλη συναυλία-γιορτή στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, ο B.D.Foxmoor αποφασίζει να σταματήσει τη μουσική διαδρομή των Active Member και να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του μέσα από άλλα project. Πεπεισμένος ότι κάνει την κατάλληλη κίνηση στην κατάλληλη στιγμή ένιωσε να εκπληρώνει πλήρως την υπόσχεση που υπάρχει μέσα στo πρώτο σκέλος του ορισμού του lowbap: “Στηρίζω το λόγο μου με τη ζωή μου”.

«Όταν θ’ ανέβουμε στη σκηνή και θ’ αρχίσει αυτή η αντίστροφη μέτρηση πιθανόν να νιώσουμε περίεργα. Ποτέ νοσταλγία όμως. Η διαδρομή ήταν υπέροχη, σαν χίλιες διαδρομές μαζί, μάτια πήραμε, αγάπη, αυθόρμητες αγκαλιές στα τραγούδια, στιγμές ανομολόγητες κι ανεπανάληπτες, παρέα… Ώρες-ώρες, τέτοιες ώρες, θα ήθελα τα συναισθήματά μου να μπορούσα να τα βγάλω από μέσα μου, να τα στρώσω μπροστά μου στη σειρά και να τα λιάσω στο φως, να τα δω ξεκάθαρα δηλαδή, χωρίς σκιές. Και να μπορέσω να τα καταλάβω, ίσως και να τα εξηγήσω», δήλωνε ο B.D.Foxmoor σε συνέντευξή του στο in.gr, κατά τη διάρκεια των τελευταίων συναυλιών των Active Member το καλοκαίρι του 2015. 

Αλλά, η ζωή έρχεται συχνά να εκθέσει εσένα τον ίδιο για τις αποφάσεις σου και να σου αποδείξει επίμονα ότι η αρχική απόφαση ήταν ένα τραγικό λάθος για εσένα τον ίδιο και για όσους αγαπούν το γκρουπ.

Κάπως έτσι, οι Αctive Member ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή για μια συναυλία στις 20 Ιουνίου του 2017 στο θέατρο Πέτρας, η οποία συμπίπτει με την επέτειο για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ, με την παγκόσμια ημέρα προσφύγων, αλλά και γιατί πριν δυο χρόνια ίδια μέρα οι Active Member έχασαν έναν αδερφό. Τι θα συμβεί στο μέλλον σχετικά, είναι πάντα επιλογή των Active Member, τόσο ως προς τη δράση όσο και ως προς το πώς θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους.

Τιμές Εισιτηρίων: Προσφορά: 10€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, ώρα έναρξης στις 21.30
Ταμείο: 13€
Διάθεση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, Καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Eυριπίδης βιβλιοπωλεία, αθηνόραμα.gr,
Δισκοπωλείο Amberola, Zίνη 12, Κουκάκι: 210 40 22 413


entertainment.in.gr