Το νέο μυθιστόρημα της Σάρα Πίνμπορο, Πίσω από τα μάτια της, κυκλοφορεί ήδη σε 19 χώρες έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη. Στη χώρα μας κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σε μετάφραση Χρήστου Καψάλη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Πίσω από τα μάτια της». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός.

Ο Ντέιβιντ κι η Αντέλ φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνος επιτυχημένος ψυχίατρος, εκείνη η όμορφη σύζυγος που τον λατρεύει. Γιατί, όμως, την ελέγχει τόσο; Και γιατί εκείνη κρύβει τόσο πολλά;

Καθώς η Λουίζ, η νέα γραμματέας του Ντέιβιντ, έρχεται όλο και πιο κοντά στο ζευγάρι, καταλήγει με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Το μόνο απολύτως ξεκάθαρο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ’ αυτό τον γάμο. Αλλά ούτε που της περνάει από το μυαλό τι μπορεί να είναι αυτό το «κάτι» και πού μπορεί να φτάσει κανείς για να προστατεύσει τα μυστικά του.

Διαβάστε ένα απόσπασμα

Λίγα λόγια για την συγγραφέα
Η Σάρα Πίνμπορο είναι συγγραφέας και σεναριογράφος. Έχει εκδώσει πάνω από 20 μυθιστορήματα θρίλερ/ τρόμου για ενηλίκους και εφήβους, ενώ συνεργάζεται με το BBC και άλλες εταιρείες από τον χώρο της τηλεόρασης.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός: Εμ. Μπενάκη 13, Αθήνα (καθημερινά 9.00-16.00 και Σάββατο 09.00-13.00).
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 3/05/2017.
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr