Στην ελληνική αγορά προσφέρεται το νέο Nissan Micra, μοντέλο που παρουσίασε στον ειδικό τύπο η ελληνική αντιπροσωπεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης.

Oι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το νέο Micra ανάμεσα από τρεις κινητήρες μικρού κυβισμού, δύο βενζίνης και έναν diesel, όπου όλοι συνδυάζονται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις είναι η βασική, η Energy και ακολουθούν η Αcenta, Ν-Connecta και Techna, όπου όλες διαθέτουν υψηλό επίπεδο στάνταρ προδιαγραφών. Το νέο Micra είναι διαθέσιμο σε 10 χρώματα αμαξώματος.

Το νέο μοντέλο έχει ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές. Συγκεκριμένα και με γνώμονα την έκπτωση των 600 ευρώ που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 λίτρου (73 ίππων) και turbo 0.9 λίτρου (90 ίππων) λίτρων βενζίνης οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα ενώ με έκπτωση 300 ευρώ προσφέρεται η ντίζελ έκδοση 1.5 λίτρων με 90 ίππους με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 14.890 ευρώ.

auto.in.gr