Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της νέας γενιάς, ενώ παράλληλα σημειώνει μια εξαιρετική πορεία στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Περρής, ο νεώτερος έλληνας διεθνής στον χώρο της μουσικής, έχει κάνει αίσθηση εδώ και μερικά χρόνια στο εξωτερικό με ηχογραφήσεις σε εταιρίες όπως η Decca Records και η Universal Music, παγκόσμιες περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Lara Fabian και η Tina Arena, καθώς και ένα πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό αφιέρωμα στο αμερικάνικο κανάλι PBS αποσπώντας μεγάλη τηλεθέαση. Πρόσφατα ο νεαρός ερμηνευτής βρέθηκε στη Ρωσία για δύο μεγάλες συναυλίες με τον θρυλικό Michel Legrand, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής στον κόσμο και τρεις φορές βραβευμένο με Όσκαρ. Αυτό τον καιρό, ο Γιώργος Περρής ηχογραφεί το νέο αγγλόφωνο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει διεθνώς το 2017.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής μάς παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο Ηλιοφάνεια  που έγραψαν για εκείνον η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης. Το φωτεινό και αισιόδοξο lyric βίντεο του single όπως θα δείτε παρακάτω μας βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση και μας «ταξιδεύει» στο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών μας.

entertainment.in.gr