Αυτό είναι το νέο Opel Grandland X – με πολυάριθμες κορυφαίες τεχνολογίες και άφθονο χώρο για μέχρι πέντε λάτρεις της περιπέτειας. Το νέο SUV προάγει την άνεση, τις εκτός δρόμου επιδόσεις και το πλούσιο εξοπλιστικό υπόβαθρο.

Το Opel Grandland X θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) (14 – 24 Σεπτεμβρίου, 2017).

Το νέο μοντέλο θα πλαισιώσει τα ‘αδερφάκια’ του Opel Crossland X και το bestseller Opel Mokka X, που είναι περίπου 20 εκατοστά μικρότερα σε μήκος. Το μακρύ μεταξόνιο των 2.675 χιλιοστά διασφαλίζει άφθονους χώρους για μέχρι πέντε άτομα. Ο χώρος αποσκευών χωρητικότητας 514 – 1.652 λτ. προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για τη μεταφορά αποσκευών και σπορ εξοπλισμού.

Το Grandland X θα προσφέρεται με Σύστημα Διατήρησης & Προσαρμογής Ταχύτητας (Adaptive Cruise Control (ACC) με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System), Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Advanced Park Assist) και Κάμερα 360° είναι μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.Εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs), θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω και πίσω πόρτα που ανοίγει με μία απλή κίνηση του ποδιού διασφαλίζουν κορυφαία άνεση.

Τα Smartphones μπορούν ακόμα και να φορτίζονται ασύρματα μέσω επαγωγικής φόρτισης. Η Opel θα εφοδιάζει Grandland X με προβολείς LED του Συστήματος Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού [Adaptive Forward Lighting (AFL)].

auto.in.gr