Το Σπίτι του Ηθοποιού, ένας χώρος που οραματίστηκε και έφτιαξε η Άννα Φόνσου, χρόνια τώρα στεγάζει, περιθάλπτει και φροντίζει ηθοποιούς όλων των ηλικιών που έχουν ανάγκη.

Οι ηθοποιοί Στεφανία Γουλιώτη, Μαρία Καβογιάννη, Δημήτρης Καταλειφός, Όλια Λαζαρίδου, Δημήτρης Λιγνάδης, Αμαλία Μουτούση, Γιάννης Μπέζος, Γιώργος Νανούρης, Ναταλία Τσαλίκη, Καίτη Φίνου,Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα καλωσορίσουν την Άνοιξη δίνοντας ραντεβού στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου θα διαβάσουν το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη για να δώσουν «όλοι μαζί ένα μήνυμα μιας και οι ταμπέλες και οι διαχωρισμοί σε κατηγορίες, εμποδίζουν την αληθινή κινητήρια δύναμη που είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη».

Οι Έντεκα ηθοποιοί σημειώνουν για το εγχείρημα: «Θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να υπενθυμίσουμε το σημαντικό έργο που γίνεται εκεί, αλλά όλοι μαζί να βοηθήσουμε, να πούμε ιδέες, ώστε η ιδιωτική αυτή πρωτοβουλία να βρει τη στήριξη που χρειάζεται, για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της».

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 20:00μ.μ.
στο Σπίτι του Ηθοποιού, Παναθηναίων 5 & Αλκαμένους 175, Κάτω Πατήσια, τηλ: 210 5226132 -2105226134 (στάση ηλεκτρικού σταθμού Αγ. Νικολάου)

entertainment.in.gr