Έξι χρόνια χωρίς τη δημοφιλή εκπομπή της είναι η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι η οποία σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως δυσκολεύτηκε να προσαρμόσει τη ζωή της στα νέα δεδομένα.

Μιλώντας στο People η βασίλισσα των τοκ σόου μίλησε για τις αλλαγές που βίωσε μετά το τέλος του «The Oprah Winfrey Show».

Η 63χρονη πλέον Όπρα παραδέχεται ότι δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί σε μια ζωή χωρίς τηλεοπτική εκπομπή, η οποία μεταδιδόταν για 25 συνεχόμενες σεζόν, από το 1986 μέχρι το 2011, και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα σε τηλεθέαση τοκ σόου στην αμερικάνικη τηλεοπτική ιστορία.

«Για περίπου δύο χρόνια ήμουν έξω από τα νερά μου. Ήμουν τόσο συνηθισμένη να ακολουθώ καθημερινά ένα πρόγραμμα από τη στιγμή που θα ξυπνούσα το πρωί. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που μία μέρα όλα άλλαξαν. Και είπα: ‘Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Τι κάνω τώρα;’».

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε για να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, η Γουίνφρι είπε ότι ποτέ δεν ένιωσε ότι έχει κατάθλιψη μετά το τέλος της εκπομπής.

«Έλεγα: ‘Εντάξει, είναι 7.30 το πρωί και ξύπνησα μόλις άκουσα πουλιά’. Έπρεπε να βρω πώς θα βάλω ένα χρονοδιάγραμμα βασισμένο σε αυτά που θέλω να κάνω. Δεν χρειαόταν να είμαι συνεχώς στο γραφείο. Δεν έχω μία εκπομπή στις 9 και άλλη στη μία και μετά στις 3 να κάνω σύσκεψη» είπε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να σκεφτώ πώς μπορώ πλέον να δημιουργήσω μία ζωή βασισμένη στα πράγματα που θέλω. Δεν ήξερα όμως τι ήθελα, κι αυτό μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το καταλάβω» τόνισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ