Το νέο Opel Insignia Country Tourer αποτελεί την εναλλακτική πρόταση της γερμανικής φίρμας, ως ένα οικογενειακό μοντέλο που πάει παντού! Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από τον Ιούνιο, ενώ το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA, 14 – 24 Σεπτεμβρίου).

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι οι άνετοι χώροι και ο μεγάλος – πολυχρηστικός – χώρος αποσκευών.

Για να αυξηθεί ο χώρος φόρτωσης στα 1.665 λίτρα, 130 λίτρα επιπλέον συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο, το νέο Insignia Country Tourer διατίθεται με προαιρετικά, αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα 40/20/40 που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στη διάταξη του χώρου φόρτωσης.
Το όχημα όπως αναφέρει η Opel είναι παντός εδάφους χάρη στα είκοσι χιλιοστά που είναι η πρόσθετη απόσταση από το έδαφος αλλά και με ατού την έξυπνη τετρακίνηση. Ανάλογα με τις συνθήκες ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα: ‘Standard’, ‘Sport’ ή ‘Tour’.

«Το Country Tourer είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους θέλουν να συνδυάζουν υπερσύγχρονη συνδεσιμότητα και συστήματα υποστήριξης με την ευρυχωρία του νέου Insignia, εξατομικευμένο στυλ και ικανότητες offroad. Το περιπετειώδες station wagon είναι ιδανικό για τους σπορτίφ οπαδούς του Insignia που παράλληλα αναζητούν μία πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση,» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales της Opel.

auto.in.gr