Το Colour Day Festival  επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φετινό καλοκαίρι για να βάλει λίγο περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας. To μεγαλύτερο χρωματιστό event της Αθήνας μάς συστήθηκε πριν δυο περίπου χρόνο, κάνοντας 32.000 άτομα το μεγαλύτερο καμβά της πόλης.

Το ραντεβού για φέτος ανανεώνεται για το Σάββατο 17 Ιουνίου και έκτος από τον πιο χρωματιστό «πόλεμο» υπόσχεται ολοήμερη διασκέδαση με δυνατή μουσική από DJs, συναυλίες, εκπλήξεις και colour-happenings.

Παρουσιαστής του φεστιβάλ θα είναι ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης, ενώ το φετινό anthem του Colour Day Festival ερμηνεύει η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια μάλιστα θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση, παρουσιάζοντάς το κομμάτι για πρώτη φορά επί σκηνής το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Το «Colour Your Dream» υπογράφουν οι Teo Tzimas / Michael Tsaousopoulos / Dimitris Beris, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI / Universal. Στο stafe του Colour Day Festival θα ανέβει και το συγκρότημα των Onirama.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τις ρίψεις στο «Colour Day Festival» είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και απομακρύνονται από πάνω σας με αέρα και με νερό.

Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πολύχρωμο αυτό καλοκαιρινό φεστιβάλ της Αθήνας, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης και να πάρουν μια γεύση από τα προηγούμενα events.

Τιμή εισιτηρίου: €12,00 και περιλαμβάνει:
– εισιτήριο εισόδου
– 1 σακουλάκι χρώμα
– 1 βραχιολάκι εισόδου στο festival & συναλλαγών με σύστημα ανέπαφων συναλλαγών

Εισιτήρια θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά στα:
http://tickets.public.gr/event/colour-day-festival/
https://www.ticketservices.gr/event/colour-day-festival/
Με το εισιτήριο παίρνετε το χρώμα και το βραχιόλι εισόδου που θα τα παραλάβετε υποχρεωτικά από 19 επιλεγμένα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.
Ο.Α.Κ.Α. (10:00-20:00 την Παρασκευή 16/06)

entertainment.in.gr