Επιστρατεύουν το νανούρισμα, κάνουν ησυχία στο σπίτι, δίνουν τα πάντα για να κοιμηθεί το αγγελούδι τους. Και όμως, μερικά μωρά φαίνεται ότι δεν χαλαρώνουν με τίποτα.

Η Ford φαίνεται να δίνει λύση με μια έξυπνη κούνια χωρίς να χρειάζεται οι γονείς να κόβουν βόλτες με το αυτοκίνητο μήπως και παραδοθεί το αγγελούδι τους στην αγκαλιά του Μορφέα.

Η Ford έχει δημιουργήσει ένα παιδικό κρεβατάκι που προσομοιώνει την κίνηση, τον ήχο του κινητήρα ακόμα και το φως του δρόμου σε μία νυχτερινή βόλτα. Έχοντας την εμφάνιση μιας συνηθισμένης κούνιας, διαθέτει μια εφαρμογή, την Max Motor Dreams, η οποία ενεργοποιείται με smartphone. Αυτή προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής και στη συνέχεια αναπαραγωγής της κίνησης, του φωτισμού και των ήχων ενός συγκεκριμένου ταξιδιού. «Το Max Motor Dreams μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα μερικών ανθρώπων.» δήλωσε στέλεχος της Ford.

Προς το παρόν, το Max Motor Dreams είναι ένα και μοναδικό πειραματικό κρεβατάκι. Αλλά μετά από σχετική έρευνα, η εταιρεία σκέπτεται να το βάλει σε παραγωγή πλήρους κλίμακας.

auto.in.gr