Η φωτογραφία ενός Nintendo Switch που έχει ελαφρώς παραμορφωθεί ώστε να αποκτά μικρή κλίση ενώ παρέμενε, κυρίως, «καρφωμένο» στο dock μπροστά στην τηλεόραση έχει προκαλέσει συζήτηση στο «πρωτοσέλιδο του Ίντερνετ», που εκτίνεται σε 4292 νήματα Reddit.

Οι περισσότεροι από τους κατόχους της νέας υβριδικής παιχνιδομηχανής της Nintendo έσπευσαν να ελέγξουν εάν συμβαίνει το ιδιο στο δικό τους Switch, χωρίς ωστόσο να καταγράφονται αρκετές τέτοιες αδιαφιλονίκητες περιπτώσεις.

Επιπλέον, η πρώτη αναφορά αντιμετωπίστηκε από την υποστήριξη με την ταχεία αντικατάσταση της συσκευής από την εταιρεία και την μεταφορά όσων είχε αποθηκεύσει ο κάτοχός της από την εξέλιξη των παιχνιδιών του (saves).

Αυτό είναι και το θέμα που συζητούν κυρίως στα περισσότερα thread: πώς είναι δυνατό να μεταφερθούν τα saves από την πολύωρη ενασχόλησή τους με τα παιχνίδια της κονσόλας, που πολλές φορές ξεπερνούν τις 100 ώρες, για να μην αναγκαστούν να ξεκινήσουν από την αρχή.

{{{related}}}

Πάντως το πρόβλημα της μικρής παραμόρφωσης της κονσόλας δεν φαίνεται να είναι γενικευμένο, εντούτοις όποιος το αντιμετωπίζει σπεύδει να το αναφέρει στην τεχνική υποστήριξη πριν ενδεχομένως καταστεί σοβαρό και στοιχίσει τα πολύτιμα saves των παιχνιδιών.

tech.in.gr