Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ο Μάριος Φραγκούλης πραγματοποιεί μια δυναμική musical theatre experience εμφάνιση, ερμηνεύοντας εμβληματικά τραγούδια που έχουν χαραχτεί στο μυαλό και τις καρδιές των θεατών των μιούζικαλ και του κινηματογράφου, με θέμα την αγάπη και τον έρωτα.

Με την παράσταση So In Love, ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής, συναντά ξανά αγαπημένους πρωταγωνιστές, ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν στα πιο διάσημα θέατρα του κόσμου στην Σκάλα του Μιλάνο, αλλά και στο περίφημο West End του Λονδίνου: «Phantom of the opera», «Les Miserables», «West Side Story», «Kiss me Kate», «Sunset Boulevard», «The King and I» και «La vita e bella», κ.α. Μαζί του οι σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Μυρσίνη Μαργαρίτη.

O έλληνας τενόρος δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό με τις επιλογές του, όπου κι αν εμφανίζεται, από την Αμερική έως την Ασία, σε συναυλίες που συχνά έγιναν ειδικές εκπομπές στο αμερικανικό κανάλι PBS. Οι συνεργασίες του Μάριου Φραγκούλη, που μεταξύ άλλων έχει ηχογραφήσει στη Sony Classical και περιλαμβάνουν τη Philharmonia Orchestra και την Boston Pops Orchestra, τον αναδεικνύουν σε έναν μοναδικό σταρ του classical crossover.

Μαζί του οι εξαιρετικές σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Μυρσίνη Μαργαρίτη.

Χώρος: Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Ώρα έναρξης στις 20:30
Τιμές:
Φοιτητές, μαθητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+: € 12
Ζώνη Γ: € 25
Ζώνη Β: € 35
Ζώνη Α: € 45
Διακεκριμένη Ζώνη: € 55 Αγορά Εισιτηρίων Online

entertainment.in.gr