Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη σε όλη την Ελλάδα, η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα βρίσκεται στη Δράμα, όπου διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Hydrama Grand Hotel.

Ταυτόχρονα, στo πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 10.30 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ. ξεχωριστή εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2».

Η επιστημονική εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας και μοριοδοτείται με 11 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.EC.P.D. Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες.

Η εκδήλωσή έχει ως σκοπό την ενημέρωση των ιατρών, του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, αλλά και των πολιτών πάνω στα επίκαιρα θέματα του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

health.in.gr