Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση κοινού με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και Αλήθειες», στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Σωματείου Συνταξιούχων ΗΣΑΠ, αίθουσα «Ομόνοια» (σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιά) την Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 18:00μ.μ.

Το κοινό θα ενημερωθεί για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα καθώς και τις νεότερες εξελίξεις πάνω στις δυο νόσους από ειδικούς επιστήμονες. Στόχος της εκδήλωσης είναι να γίνουν κατανοητές οι νόσοι και να διευκρινιστούν πιθανές παρερμηνείες αυτών.

Ομιλητές θα είναι ο Ιωάννης Κατσαντώνης, Δερματολόγος–Αφροδισιολόγος, διευθυντής «Τζανείου» Νοσοκομείου και η Άννα Κανδύλη, Ειδική Ρευματολόγος. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Επιδέρμια», Ρένος Βαμβακούσης.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και το ευρύ κοινό.
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestream στο site www.epidermia.gr.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα προσέλευσης είναι στις 5:45μμ.

health.in.gr