Μια από τις φήμες που κυκλοφορούν για το Galaxy S8 είναι η δυνατότητα λήψης βίντεο με ρυθμό 1000 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι το οποίο θα επέτρεπε την ομαλή αναπαραγωγή του σε αργή κίνηση. Συγκριτικά, το iPhone 7 υποστηρίζει τη λήψη βίντεο σε ανάλυση 1080p με ρυθμό μόλις 120fps. Το Sony Xperia XZ Premium φτάνει στα 960fps. Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το SamMobile, επικαλούμενο πληροφορίες από το νοτιοκορεάτικο Naver.com.

«Όταν κανείς τραβήξει βίντεο μια κλήρωση με smartphone, οι αριθμοί στα μπαλάκια είναι θολοί. Αυτό δεν θα συμβαίνει πια», φέρεται να σχολίασε αξιωματούχος που διατήρησε την ανωνυμία τους.

Αυτό και πλήθος άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών έχουν διαρρεύσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα. Η επίσημη παρουσίαση του επόμενου Samsung Galaxy είναι προγραμματισμένη για τις 29 Μαρτίου.

To Galaxy S8 λέγεται επίσης ότι θα έχει δύο κάμερα στην μπροστινή όψη του -μια για selfie (8Μpixel) και μια 3,7Mpixel για το ξεκλείδωμα της συσκευής από την αναγνώριση της μοναδικής ίριδας του ματιού, ένα χαρακτηριστικό που αναμένεται ότι θα αξιοποιηθεί για την εξουσιοδότηση πληρωμών με το smartphone.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Galaxy S8 στο tech.in.gr:

tech.in.gr