Ο Ρόμπερτ Κέλι, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Pusan της Σεούλ έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη, όταν την ώρα που μιλούσε στο BBC (από το σπίτι του) για την πολιτική κατάσταση στη Νότιο Κορέα, «μπούκαραν» στο δωμάτιο τα μικρά παιδιά και από πίσω η πανικόβλητη σύζυγος για να τα μαζέψει.

Εκείνος αντιμετώπισε με φλέγμα την κατάσταση και συνέχισε την ανάλυσή του σχεδόν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αίσθηση βεβαίως προκάλεσε στη συνέχεια το γεγονός ότι πολλοί που δεν μπήκαν ενδεχομένως στον κόπο να το ψάξουν, έβγαλαν αβίαστα το συμπέρασμα ότι η γυναίκα ήταν απλά η Ασιάτισσα νταντά. Και ας ήταν πολύ απλό να ανακαλύψουν στο Twitter τη φωτογραφία του καθηγητή με τη σύζυγό του.

Το BBC αποφάσισε να πάρει και μια νέα συνέντευξη από τον καθηγητή, αυτή τη φορά με περισσότερη ψυχραιμία.

Στον τηλεοπτικό δέκτη βρέθηκαν ο ίδιος, η Νοτιοκορεάτισσα σύζυγος, ο μικρός γιος και η κόρη. Τα παιδιά έκαναν ακόμα αταξίες.

Έκανα ένα λάθος, που δεν κλείδωσα την πόρτα, και ξαφνικά όλη η οικογένεια έγιναν σταρ, είπε ο καθηγητής, εκφράζοντας μάλιστα το φόβο ότι το BBC δεν θα ξαναζητήσει τις συμβουλές του, λόγω εκείνης της ανακατωσούρας.

Η σύζυγος φρόντισε επίσης να λύσει το θέμα της ιδιότητάς της, με χιούμορ: «Είμαι η σύζυγος, όχι η νταντά. Ελπίζω να μην δημιουργηθούν άλλες διαφωνίες.»

Δείτε τι είπαν:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ