Ο γιος και βιογράφος του Πάμπλο Εσκομπάρ, Χουάν Σεμπαστιάν Μαροκίν, θα βρεθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» που κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Μίνωας.

στα Public σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Μέσα από αυτήν την παρουσίαση το κοινό θα εισέλθει στα άδυτα του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών, θα γνωρίσει τον κόσμο βίας και εγκληματικότητας, στον οποίο μεγάλωσε ο συγγραφέας και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του, για όλα όσα προβλήθηκαν στη μικρή οθόνη.

Στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου Public (Τσιμισκή 24 και Μητροπόλεως) και το συγγραφέα θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Athens Voice, Δημήτρης Καραθάνος.

Στην Αθήνα, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στον χώρο του Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, πλατεία Συντάγματος, 5ος όροφος). Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής «Αταίριαστοι», που προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας.

entertainment.in.gr