Η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη συνεχίζουν στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και τις Τετάρτες του Απριλίου καθώς και την πρώτη του Μαΐου, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στις πρώτες συναντήσεις του Μαρτίου.

Έτσι, μετά τις 29/03 και τη συνομίλιο με τη συγγραφέα Μάρω Δούκα και με θέμα «Πεζός λόγος εφ’ όλης της ύλης», τις Τετάρτες του Απριλίου και την πρώτη Τετάρτη του Μαΐου στις 8 το βράδυ, με μια διακοπή τη  Μεγάλη Εβδομάδα, οι δυο κυρίες συζητούν με τους:

  • Βασίλη Παπαβασιλείου (ηθοποιός – σκηνοθέτης): Τετάρτη 5 Απριλίου
  • Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ (ποιήτρια):  Τετάρτη 19 Απριλίου
  • Γιώργο Πετρόπουλο – Νικόλα Ζηργάνο (δημοσιογράφοι Εφ.ΣΥΝ): Τετάρτη 26 Απριλίου. Αποκαλύπτουν το αποτύπωμα της ποίησης στην Ασφάλεια και τους φακέλους των ποιητών Μανώλη Αναγνωστάκη, Άρη Αλεξάνδρου, Κώστα Βάρναλη, Νικηφόρου Βρεττάκου, Τάσου Λειβαδίτη και Γιάννη Ρίτσου.
  • Γιώργο Μαρκόπουλο (ποιητής): Τετάρτη 3 Μαΐου

Ο κύκλος των συναντήσεων αυτών έχει το συμβολικό τίτλο, Λάμπα θυέλλης  και το πρόγραμμα αποτελείται από λογο και μουσική. Συγκεκριμένα, η βραδιά ξεκινά στις 20.00 με συζήτηση και από τις 21.30 συνεχίζεται με μουσική και τραγούδια, ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί η Λίνα Νικολακοπούλου για τις φωνές της Αργυρώς Καπαρού και του Θοδωρή Βουτσικάκη. Παίζουν οι μουσικοί Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες, ενορχήστρωση), Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν) και Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο).

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον κύκλο συναντήσεων Λάμπα Θυέλλης. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

entertainment.in.gr