Ένα νέο, σαφώς ισχυρότερο υβριδικό σύνολο και ένα μονοθέσιο που φέρει την υπογραφή της Renault δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η γαλλική ομάδα να διεκδικήσει τη θέση που της αναλογεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Η Renault R.S.17 που αποκαλύφθηκε στο Λονδίνο αποτελεί το πρώτο μονοθέσιο της Formula 1 που έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από τη γαλλική φίρμα και ειδικότερα από τη Renault Sport Racing, αφήνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για την πορεία της ομάδα το 2017.

Η αποκάλυψη του μονοθεσίου έγινε από τους πιλότους της Renault Sport Formula One Team, N. Hulkenberg και J. Palmer, τους οποίους πλαισίωσαν με την παρουσία τους ο εφεδρικός οδηγός S. Sirotkin, ο Πρόεδρος της ομάδας J. Stoll και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing, C. Abiteboul.

Στόχος για την ομάδα της Renault αποτελεί η πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και συνεχής παρουσία των πιλότων της εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας.

Oι υποχρεώσεις της Renault Sport Formula One Team όπως και των υπόλοιπων ομάδων θα ξεκινήσουν στις 26 Φεβρουαρίου με τον πρώτο κύκλο των χειμερινών δοκιμών ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα της Βαρκελώνης.

auto.in.gr