Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα μπλόκα την Παρασκευή, πήραν οι αγρότες μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αλλά και από τα υπόλοιπα μπλόκα που συντάσσονται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων, προχωρούν σε αλλαγή των μορφών των κινητοποιήσεων τους.

«Αλλάζουμε μορφή κινητοποιήσεων και αύριο αποχωρούμε από το μπλόκο της Νίκαιας. Θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και του ΠΑΜΕ, αλλά και καλούμε τους αγρότες στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Κιλελέρ στις 19 Μαρτίου» είπε ο Βαγγέλης Μπούτας.

Εξάλλου, οι αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας, αποφάσισαν την αποχώρηση των τρακτέρ για αύριο Παρασκευή από το μπλόκο που είναι στημένο στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης στον κόμβο του Αργυροπουλίου.

Ήδη οι αγρότες αποχώρησαν από τα μπλόκα που έστησαν από το τέλος Ιανουαρίου σε διάφορα κομβικά σημεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ αυτών από τα πράσινα φανάρια (πριν τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία»), από το μπλόκο του Προμαχώνα που «στρατοπέδευε» στον κόμβο Σιδηροκάστρου

Να φύγουν από τα αγροτικά μπλόκα αποφάσισαν σε γενική τους συνέλευση το βράδυ και οι εναπομείναντες στους δρόμους αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ