«Σχεδόν πέθανα» δήλωσε η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ στο περιοδικό Us Weekly, αναφερόμενη σε ατύχημα που είχε τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Netflix, «Santa Clarita Diet».

Κάνοντας πρόβες για μία σκηνή της νέας τηλεοπτικής σειράς στην οποία υποδύεται ένα ζόμπι, η ηθοποιός, στην προσπάθειά της να πηδήξει στην πλάτη ενός άντρα για να τον σκοτώσει, έπεσε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση.

«Έκανα μαγνητικές τομογραφίες και με σάρωσαν από την κορφή έως τα νύχια τις δύο ημέρες που έμεινα στο νοσοκομείο», είπε η ηθοποιός. 

Ο δημιουργός της ταινίας Βίκτορ Φρέσκο διηγήθηκε από την πλευρά του στο περιοδικό το περιστατικό λέγοντας: «Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι», δήλωσε ο Φρέσκο. «Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα: Αυτό είναι, σκοτώσαμε την Ντρου Μπάριμορ».

Η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών – πέντε και δύο ετών – νοσηλεύτηκε στο τοπικό νοσοκομείο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια, όπου την πήγε ο συμπρωταγωνιστής της Τίμοθι Όλιφαντ, που μόλις είδε το νοσοκομείο της είπε: «Αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πεθάνει κάποιος διάσημος».

Ωστόσο, συγκινητικό ήταν το κλίμα όταν, μία εβδομάδα μετά, η ηθοποιός επέστρεψε στο set για να συνεχίσει τα γυρίσματα, επαναλαμβάνοντας φυσικά και την επίμαχη σκηνή.

«Χάρηκα επειδή αυτή η ομάδα ανθρώπων – οι συντελεστές στα γυρίσματα – που δεν είναι οικογένειά μου, έγιναν μια ασπίδα γύρω μου και ενδιαφέρθηκαν τόσο για το αν είμαι καλά» σχολίασε ενθυμούμενη το γεγονός αυτό, τώρα, που βρίσκεται στη διαδικασία προώθησης της σειράς.

«Είναι μια όμορφη στιγμή όταν διαπιστώνεις το «καλό» στους ανθρώπους», συμπληρώνει.

H μαύρη κωμωδία Santa Clarita Diet, επικεντρώνεται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, τον Τζόελ και τη Σίλα, δυο μεσίτες που ζουν στο προάστιο του Λος Αντζελες, Santa Clarita, μέχρι που η Σίλα περνά μια δραματική αλλαγή, που θα τους οδηγήσει στην καταστροφή… αλλά με «καλό» τρόπο.

O Τίμοθι Όλιφαντ, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, στην δραματική σειρά του FX, Justified, ενώ πρόκειται για την πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά, της διάσημης ηθοποιού Ντρου Μπάριμορ.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια.

entertainment.in.gr