Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στην Αργυρούπολη, από τον γιο του που τους αναζητούσε επί τρεις ημέρες. Αρχικώς η αστυνομία απέδιδε το συμβάν σε εγκληματική ενέργεια, αλλά τα γεγονότα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σειρά τυχαίων γεγονότων που οδήγησαν στην τραγική κατάληξη των δύο ηλικιωμένων.

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους, στην Αργυρούπολη, από τον γιο του που τους αναζητούσε επί τρεις ημέρες.

Ενώ αρχικώς εξεταζόταν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, το οποίο ενισχύθηκε από το γεγονός ότι ένα παράθυρο του σπιτιού βρέθηκε παραβιασμένο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η παραβίαση έγινε από τον γιο του ζευγαριού.

Το τραγικό περιστατικό αποδίδεται πλέον σε φυσικά αίτια και η εξήγηση που δίνεται τώρα από την αστυνομία είναι η εξής: η ηλικιωμένη γυναίκα που έπασχε από αλτσχάιμερ έχασε πρώτη τη ζωή της στο υπόγειο του σπιτιού.

Πιθανώς την εντόπισε ο σύζυγος της, ο οποίος μέσα στην αγωνία του να την βοηθήσει έπεσε και χτύπησε -εξ ου και το τραύμα που φέρει στο φρύδι- και στη συνέχεια ανέβηκε στον πρώτο όροφο του σπιτού όπου και κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024