Ύστερα από τις έξι sold out παραστάσεις της, η Γιώτα Νέγκα συνεχίζει για δύο ακόμη Σάββατα στο Σταυρό του Νότου Plus, στις 18 και 25 Μαρτίου, με την πιο προσωπική της παράσταση.

Η ίδια η ερμηνεύτρια έχει σημειώσει για τις εμφανίσεις αυτές:
«Τα τραγούδια που λες… Εκείνα που έμαθες να πονάς μαζί τους, εκείνα που σε έμαθαν να αγαπάς και τα άλλα που από φόβο δεν ξεστόμισες ποτέ. Η μνήμη μας, όσα φέρει το συναίσθημα που κουβάλησε στην πλάτη του τα χρόνια μας και έφτιαξε τις προσωπικές μας ιστορίες, την καθεμία ξεχωριστή, μα και με μια αόρατη γραμμή να τις ενώνει. Τα μεγάλα μας ανομολόγητα, εκείνα που φώλιασαν μέσα μας σιωπηρά και ήρθε η ώρα να τα ξορκίσουμε, ομολογώντας τα δυνατά. Οι καιροί που πέρασαν, οι δίσκοι που ήρθαν ως «δώρα» από τους δημιουργούς, το «Καινούριο Φιλί», ο «Τελευταίος Εαυτός», οι συνεργασίες που με προίκισαν, ο Θέμης Καραουρατίδης, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Σταμάτης Κραουνάκης ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Goran Bregovic… Τα τραγούδια που λες… Η φωνή του πατέρα μου, η ανάμνηση από την πρώτη μου ηχογράφηση, οι άνθρωποι μου, τα βήματα που μετρώ μέχρι σήμερα και όσα λαχταρώ να κάνω ξεκινώντας από το επόμενο δευτερόλεπτο. Τα τραγούδια που λες… Η πολύτιμη ορχήστρα μου στη θέση της. Ο Κωνσταντίνος στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Τα τραγούδια που λες… Τα πιο δικά μας, τα πιο αληθινά. Εσύ. Εγώ. Εμείς. Σας περιμένω στα «δύσκολα» ρεφραίν, να κρατήσουμε το χέρι στις ανηφόρες μας και να τις κάνουμε ευθείες. Για έξι μόνο βράδια Σαββάτου, στο Σταυρό του Νότου».

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Τη σκηνοθεσία των παραστάσεων υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ενώ τη Γιώτα Νέγκα συνοδεύουν οι μουσικοί:
Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, Δημήτρης Κουζής – βιολί, Αλέξανδρος Τράμπας – μπάσο, Νίκος Καρατζάς – κρουστά.

Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Είσοδος: 13€ με μπύρα/κρασί
Ώρα προσέλευσης: 22:30

entertainment.in.gr