Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

To 2016 ήταν μια επίπονη χρονιά για τους οπαδούς της σειράς The Walking Dead, αφού πρώτα υπέμειναν το «μαρτύριο» του Νίγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), και μετά περίμεναν ένα καλοκαίρι για να παρακολουθήσουν οκτώ νέα επεισόδια με τους πρωταγωνιστές υπό την κυριαρχία των «Saviors».

Επιτέλους όμως δικαιώνονται, καθώς ο πρωταγωνιστής της σειράς Ρικ Γκράιμς, τον οποίο υποδύεται ο Άντριου Λίνκολν, θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση παρέα με την ομάδα του.

Η συνέχεια της έβδομης σεζόν, η οποία θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με συνέντευξη του Λίνκολν στο Entertainment Weekly θα είναι αρκετά «ελαφρύτερη» από την προηγούμενη και το κοινό θα ενθουσιαστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ο αγώνας ενάντια στους «Saviors» θα κινητοποιήσει τον Ρικ, με έναν τέτοιο τρόπο, όπου «σίγουρα θα θυμίζει περισσότερο το Walking Dead που ήξερε και γνώρισε το κοινό».

Επίσης, ισχυρίζεται ότι το δεύτερο μέρος της έβδομης σεζόν θα είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό από την οπτική πλευρά του Ρικ, δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από ότι παρακολουθήσαν μέχρι τώρα οι οπαδοί της σειράς,

«Θα δείτε ξανά τον Γκράιμς εν δράση παρέα με μερικά από τα πιο κοντινά του πρόσωπα… όπως δεν τον έχετε ξαναδεί» επισημαίνει ο Λίνκολν και προσθέτει: «Υπάρχει μια αίσθηση ελευθερίας σε αυτόν, που πηγάζει τόσο από το γεγονός ότι μπορεί να χάσει τα πάντα, όσο και από την έξαψη της μάχης. Ο δυναμικός Ρικ επιστρέφει.» Βέβαια σύμφωνα με τον ίδιο το πιο σημαντικό είναι ότι, «η ομάδα ενώνει τις δυνάμεις της ξανά».

Ο ηθοποιός υπόσχεται πως η έβδομη σεζόν θα έχει ένα πιο «ευχάριστο» φινάλε αντάξιο των προσδοκιών του κοινού.

Επιμένει ότι πρέπει να ανυπομονούμε για το 16ο επεισόδιο, το οποίο θα ανεβάσει τους παλμούς των τηλεθεατών. Μάλιστα δήλωσε πως όταν διάβασε το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, το πέταξε και άρχισε να χορεύει.

Το The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου, με τον Ρικ να αναζητάει τον Εζέκιελ και το «Βασίλειό» του.

entertainment.in.gr