Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ο φορέας που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και την προαγωγή του τουρισμού στη Δημοκρατία της Κύπρου, και οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ, η ενότητα ταξιδιών και τουρισμού στο in.gr, δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη ή σε μία τυχερή αναγνώστρια (μαζί με έναν ή μία συνοδό) να ανακαλύψει τώρα την Κύπρο, τα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές της, χάρη σε ένα εξαίρετο ταξιδιωτικό πακέτο που προσφέρεται δωρεάν.

Το εν λόγω ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει τα εξής:

  • τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο (για τον τυχερό/την τυχερή της κλήρωσης και έναν/μία συνοδό αυτού/αυτής), στο ξενοδοχείο Alasia Hotel στη Λεμεσό, εντός των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου ή Μαρτίου 2017, εκτός εορτών και αργιών και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.
  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) από Ελλάδα προς Κύπρο (μετ’ επιστροφής) για δύο (2) άτομα (ο τυχερός/η τυχερή της κλήρωσης που θα διενεργηθεί και ο/η συνοδός αυτού/αυτής), συμπεριλαμβανομένων των φόρων, με αεροπορική εταιρεία επιλογής του ΚΟΤ.
  • Μεταφορές (με μέσο επιλογής του ΚΟΤ) από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και το αντίστροφο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΥΧΕΡΟΥ/ΤΥΧΕΡΗΣ

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 22 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη, έως τις 29 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στα γραφεία του in.gr (Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να λάβουν μέρος στην κλήρωση καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ.

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ


Για να δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό που διεξάγουν ο ΚΟΤ και οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ/in.gr πατήστε εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ/ΤΗΣ ΤΥΧΕΡΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ/in.gr θα ενημερώσουν τον τυχερό/την τυχερή της κλήρωσης μέσω e-mail. Αυτός/αυτή πρέπει να προβεί στην αποδοχή του δώρου εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη του σχετικού e-mail.

Εξάλλου, το όνομα του τυχερού/της τυχερής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί από τους διαδικτυακούς τόπους των ΔΙΑΚΟΠΩΝ (diakopes.in.gr και www.diakopes.gr) αμέσως μόλις αυτός/αυτή προβεί στην αποδοχή του δώρου.