Γνωστοί καλλιτέχνες από το χώρο του τρσγουδιού και του θεάτρου διαβάζουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και… μεγάλα παιδιά στηρίζοντας τους σκοπούς της Κιβωτού του Κόσμου.

Κάθε μεσημέρι 12.00-13.00, από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, δημοφιλείς καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο καφέ του Ιανού στη Σταδίου διαβάζοντας τις αγαπημένες τους ιστορίες, τραγουδώντας και μαζεύοντας χρήματα και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Το εισιτήριο των εκδηλώσεων ανέρχεται στα 5€ και το ποσό θα διατίθεται απευθείας στην Κιβωτό του Κόσμου. Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη με απαραίτητη προϋπόθεση την προσφορά ενός δώρου, χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία, για τα παιδιά της Κιβωτού.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 23/12
Ο Πάνος Μουζουράκης διαβάζει την αγαπημένη του ιστορία και λέει τα καλάντα μαζί με το κοινό.

Σάββατο 24/12
Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη διαβάζει την αγαπημένη της ιστορία.
Μαζί της θα βρίσκονται ο Κώστας Θωμαΐδης (κιθάρα – τραγούδι) και ο Γιάννης Τσόλκας (πιάνο) σε τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και του Μάνου Λοΐζου.

Τρίτη 27/12
Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης διαβάζει την αγαπημένη του ιστορία και λέει τα καλάντα μαζί με το κοινό.

Τετάρτη 28/12
Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει διαβάζει το αγαπημένο του παραμύθι, τραγουδώντας αγαπημένες χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- μελωδίες.

Πέμπτη 29/12
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μοιράζεται με το κοινό την αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη ιστορία αλλά και αγαπημένα τραγούδια.

Παρασκευή 30/12
Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος μοιράζεται την αγαπημένη του ιστορία με το κοινό ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης την ντύνει μουσικά στο πιάνο.

Ιανός, Σταδίου 24

entertainment.in.gr