Η Toyota Gazoo Racing θα αποτελέσει τη νέα αγωνιστική στέγη του J. Latvala. Ο Φινλανδός οδηγός που προέρχεται από την VW φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ιαπωνική ομάδα της οποίας ηγείται ο συμπατριώτης του και θρύλος των ράλλυ T. Makkinen.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τη συμφωνία. Βρισκόμασταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, ωστόσο δεν μπορώ να σας πω πως έχω υπογράψει», δήλωσε ο Φινλανδός εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων της ιαπωνικής ομάδας.

«Αν με ρωτούσατε μια εβδομάδα νωρίτερα θα σας έλεγε πως μάλλον είναι απίθανο να βρεθώ στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, αλλά τώρα αισθάνομαι πιο αισιόδοξος», πρόσθεσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το γεγονός ότι ο J. Latvala θα αποτελέσει μέλος της Toyota Gazoo Racing, θέτει υπό αμφισβήτηση το μέλλον του A. Mikkelsen στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, καθώς το όνομα του Δανού είχε συνδεθεί με τη ιαπωνική ομάδα.

Ενδεχομένως, ο A. Mikkelsen θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τη Citroen ή την M Sport, μόλις ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016, S. Ogier, πάρει την τελική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

auto.in.gr