Το βραβευμένο βυζαντινό αρχοντικό Kinsterna Hotel, στη Μονεμβασιά, σας υποδέχεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο.  

Τα υπαίθρια τζάκια δίπλα στη βυζαντινή στέρνα δημιουργούν ένα συγκλονιστικό σκηνικό, ενώ η διακριτική αλλά κομψή εορταστική διακόσμηση αναδεικνύει τον παραμυθένιο χώρο του αρχοντικού και ενισχύει τη μοναδική του ατμόσφαιρα.

Χαρείτε πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους φίλους και την οικογένειά σας στους χώρους του αρχοντικού, απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές του υπηρεσίες και ανέσεις.

Τα αναμμένα παλαιά τζάκια στις ατμοσφαιρικές σουίτες και δωμάτια, τα ζεστά ροφήματα σε συνδυασμό με χειροποίητα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί από τους αμπελώνες του κτήματος Kinsterna στο ολοκαίνουριο χειμερινό bar (ένας χώρος εμπνευσμένος από τη διαδικασία της απόσταξης, όπου κυριαρχούν ο παραδοσιακός άμβυκας, το αποστακτήριο, και οι χαρακτηριστικοί χάλκινοι σωλήνες), καθώς και μια χαλαρωτική θεραπεία στο μυστηριακό Kinsterna Spa, συμπληρώνουν τη μοναδική εμπειρία της διαμονής σας.

Highlight αποτελεί το ιδιαίτερο Reveillon δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου κυριαρχούν τα τοπικά λακωνικά προϊόντα, κυνήγι, αλλά και φρέσκα κηπευτικά από το κτήμα του αρχοντικού, που προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις

Η εορταστική πρόταση διαμονής του Kinsterna Hotel περιλαμβάνει: 

  • διαμονή 3 διανυκτερεύσεων
  • 1 επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν
  • εορταστικό Reveillon δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) [τα ποτά δεν περιλαμβάνονται]
  • πλούσιο εορταστικό brunch buffet ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12) και της Πρωτοχρονιάς (01/01) [τα ποτά δεν περιλαμβάνονται]
  • ιππασία με εκπαιδευτή στο κτήμα του αρχοντικού
  • ελληνικό παραδοσιακό πρωινό

Τιμή πακέτου από 690 € ανά δίκλινο δωμάτιο.  

Ειδικές τιμές ισχύουν για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση, καθώς και για την περίοδο εορτασμού των Θεοφανίων.

Για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τέλος Νοεμβρίου 2016 ισχύει έκπτωση 10%.

Το προνομιακό πακέτο διαμονής ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων την περίοδο 23/12/2016 – 08/01/2017 και περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες για 2 άτομα (εξαιρούνται τα ποτά) και τους νόμιμους φόρους. Οι προσφορές δεν είναι δυνατόν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Πληροφορίες – κρατήσεις

Kinsterna Hotel
Άγιος Στέφανος, Μονεμβασιά Λακωνίας

Τηλ. 27320 66300, fax 27320 66116
e-mail: info@kinsternahotel.gr 
www.kinsternahotel.gr