Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε Γλύκο και Τσίμιροτ έως το 2019

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε Γλύκο και Τσίμιροτ έως το 2019

Την ανανέωση των συμβολαίων του Παναγιώτη Γλύκου και του Γκόικο Τσίμιροτ ως το 2019 ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, αν εξαντλήσει το νέο συμβόλαιό του με τον δικέφαλο του Βορρά, θα κλείσει 12ετία στην ομάδα, ενώ το συμβόλαιο του Τσίμιροτ έληγε το 2018 και επεκτάθηκε για επιπλέον έναν χρόνο.

Την ανανέωση των συμβολαίων του Παναγιώτη Γλύκου και του Γκόικο Τσίμιροτ ως το 2019 ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, αν εξαντλήσει το νέο συμβόλαιό του με τον δικέφαλο του Βορρά, θα κλείσει 12ετία στην ομάδα, ενώ το συμβόλαιο του Τσίμιροτ έληγε το 2018 και επεκτάθηκε για επιπλέον έναν χρόνο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για τον Γλύκο:


«Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου 1986 και βρίσκεται στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2007, έχοντας καταγράψει 102 συμμετοχές υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας. Διανύοντας την 8η σεζόν του (μια χρονιά σε Ολυμπιακό Βόλου και ένα εξάμηνο σε Αγροτικό Αστέρα είχε δοθεί δανεικός) κάνει κατά γενική ομολογία την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας, στην οποία έχει αγωνιστεί 4 φορές».

Σε δήλωσή του ο Γλύκος τόνισε:

«Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου συμβολαίου και με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Συμπληρώνω δέκα χρόνια από τη στιγμή που ήρθα και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η επαγγελματική μου στέγη, αλλά η δεύτερη οικογένειά μου.

Αισθάνομαι κι εγώ ότι οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις, να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην πιο ώριμη φάση της καριέρας ενός τερματοφύλακα, μέσα από μια ιδιαίτερη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινή δουλειά και τους αγώνες. Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησε να εξελιχθώ και ελπίζω να τους ανταποδώσω την στήριξη αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση της ΠΑΕ, τον κ. Μίχελ, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας».

Για τον Τσίμιροτ:

«Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γκόικο Τσίμιροτ. Το συμβόλαιο του έληγε το 2018 και κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο επεκτάθηκε γι’ ακόμα ένα χρόνο. Ο διεθνής Βόσνιος μέσος θα παραμείνει στην Τούμπα ως το 2019».

Οι δηλώσεις του Τσίμιροτ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ για άλλο ένα χρόνο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον κ. Σαββίδη, τον κ. Μίχελ, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλους όσους δουλεύουν για μας, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα πολύ όμορφα στον ΠΑΟΚ. Συνάντησα μια οικογένεια που με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα στο σύλλογο. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο που πραγματικά το αξίζει γιατί είναι δίπλα μας ακόμα και στα δύσκολα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024