Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόρενς εις διπλούν το Νοέμβριο στα Novacinema

Τζένιφερ Λόρενς εις διπλούν το Νοέμβριο στα Novacinema

«The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2» & «Joy»: Δύο δυνατές ταινίες με την Οσκαρική Τζένιφερ Λόρενς τον Νοέμβριο στα Novacinema Η Τζένιφερ Λόρενς, η νεώτερη ηθοποιός που έχει λάβει τόσο νωρίς 4 υποψηφιότητες καλύτερης ερμηνείας στα βραβεία Όσκαρ, έρχεται τον Νοέμβριο στα κανάλια Novacinema με δύο δυνατές ταινίες. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου… θα προβληθεί […]

«The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2» & «Joy»: Δύο δυνατές ταινίες με την Οσκαρική Τζένιφερ Λόρενς τον Νοέμβριο στα Novacinema

Η Τζένιφερ Λόρενς, η νεώτερη ηθοποιός που έχει λάβει τόσο νωρίς 4 υποψηφιότητες καλύτερης ερμηνείας στα βραβεία Όσκαρ, έρχεται τον Νοέμβριο στα κανάλια Novacinema με δύο δυνατές ταινίες.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου…

θα προβληθεί η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2» , στις 22:00, από το Novacinema1HD.




Tην επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου…

Aακολουθεί η ταινία «Joy» που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και θα προβληθεί και αυτή, στις 22:00, από το Novacinema1HD.

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι μόλις 26 ετών σήμερα και σε ηλικία 20 ετών ήταν η δεύτερη νεώτερη ηθοποιός όλων των εποχών προτεινόμενη για Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου (για την ταινία «Στην καρδιά του Χειμώνα»), ενώ στα 22 έγινε η δεύτερη νικήτρια της κατηγορίας (για την ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας»).

Το 2012, η Λόρενς έγινε ευρύτερα γνωστή πρωταγωνιστώντας ως η ηρωίδα Κάτνις Έβερντιν στη σειρά ταινιών «The Hunger Games», την κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Σούζαν Κόλινς. Οι ερμηνείες της στη σειρά ταινιών έλαβαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές και της χάρισαν τον τίτλο της καλύτερης εισπρακτικά ηρωίδας όλων των εποχών.

Για την ταινία «Joy», η οποία πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της Τζόι Μανγκάνο που παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που αντιμετώπιζε κατάφερε τη δεκαετία του ’90 με τις εφευρέσεις της να χτίσει έναν επιχειρηματικό κολοσσό, η Λόρενς κέρδισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου, ενώ απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία ήταν επίσης υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Κωμωδία ή Musical.

Και οι δύο ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema – www.novaguide.gr/TVGuide

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024