Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι προσβολές, ύβρεις και τα «μαργαριτάρια» του Ντόναλντ Τραμπ

Οι προσβολές, ύβρεις και τα «μαργαριτάρια» του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, προέβαλε τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, τόσο στη διάρκεια των προκριματικών κύκλων εκλογής προεδρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όσο και κατά τη γενική προεκλογική εκστρατεία με την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον. Ιδού μερικές από τις φράσεις που έχει ξεστομίσει ο Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, προέβαλε τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, τόσο στη διάρκεια των προκριματικών κύκλων εκλογής προεδρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όσο και κατά τη γενική προεκλογική εκστρατεία με την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Μερικές από τις δηλώσεις του, είναι ενδεικτικές της απρόβλεπτης ιδιοσυγκρασίας του:

«Το μόνο επιχείρημα που έχει η Χίλαρι Κλίντον, είναι ότι είναι γυναίκα. Δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει και ειλικρινά, εάν η ίδια ήταν άντρας, αμφιβάλλω εάν θα έπαιρνε το 5% των ψήφων. Το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ότι είναι γυναίκα και το πιο ωραίο είναι ότι οι γυναίκες δεν τη συμπαθούν…»

«Όταν το Μεξικό στέλνει τους ανθρώπους του, δεν στέλνει τους καλύτερους. Δεν στέλνουν εσάς. Στέλνουν ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα και φέρνουν τα προβλήματα αυτά σ’ εμάς. Φέρνουν ναρκωτικά. Φέρνουν εγκλήματα. Είναι βιαστές…, αλλά μερικοί υποθέτω είναι καλοί άνθρωποι».

«Θα χτίσω έναν μεγάλο τοίχο –κανένας δεν χτίζει τοίχους καλύτερα από μένα, πιστέψτε με- και θα το χτίσω χωρίς οικονομικό κόστος. Θα χτίσω έναν μεγάλο, μεγάλο τοίχο στα νότια σύνορά μας και θα κάνω το Μεξικό να πληρώσει γι’ αυτόν τον τοίχο. Σημειώστε τα λόγια μου…»

«Νομίζω ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα σε εμένα και τους άλλους υποψήφιους είναι το γεγονός ότι είμαι πιο τίμιος και οι γυναίκες μου είναι πιο όμορφες…» (αναφέρεται στους υποψηφίους των προκριματικών κύκλων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για την εκλογή προεδρικού υποψηφίου).

«Ο μεγάλος Αφροαμερικανός πρόεδρος μας, δεν έχει ακριβώς μια θετική επίδραση στους αλήτες, που χαμογελαστοί καταστρέφουν τη Βαλτιμόρη…»

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τις γυναίκες, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην βιομηχανία κατασκευών…»

«Κοιτάξτε αυτά τα χέρια. Είναι μικρά χέρια; Ο Ρεπουμπλικάνος αντίπαλος μου, Μάρκο Ρούμπιο αναφέρθηκε στα χέρια μου. Εάν είναι μικρά, κάτι άλλο θα πρέπει να είναι μικρό. Σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το εγγυώμαι…»

«Έχω τόσους πολλούς υπέροχους φίλους που συμβαίνει να είναι γκέι, αλλά εγώ είμαι παραδοσιακός…»

«Το IQ μου είναι από τα υψηλότερα – κι όλοι σας το γνωρίζετε. Σας παρακαλώ να μην αισθάνεστε τόσο ηλίθιοι ή ανασφαλείς. Το λάθος δεν είναι δικό σας…»

«Ο λογαριασμός μου στο Twitter έχει γίνει ένα τόσο δυνατό εργαλείο, ώστε μπορώ να κάνω τους εχθρούς μου να λένε την αλήθεια.»

«Συγγνώμη, δεν υπάρχει ένας ΑΣΤΕΡΑΣ στη σκηνή απόψε.»

«Τα δάκτυλά μου είναι μακριά και όμορφα, όπως έχει επιτυχώς καταγραφεί να είναι κι άλλα μέλη του σώματός μου.»

«Η ομορφιά μου είναι ότι είμαι πλούσιος.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024