Σημάδια τα οποία αφήνουν ελπίδες παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του M. Schumacher σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ferrari και στενό φίλο της οικογένειας, R. Brawn.

«H οικογένεια επέλεξε να διατηρήσει τη διαδικασία ανάρρωσης του Michael μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θα πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια και όλοι προσευχόμαστε καθημερινά ώστε να δούμε περισσότερα από αυτά. Είναι δύσκολο για μένα να πω περισσότερα, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας».

«Το μόνο που έχω να πω κυκλοφορούν πολλές φήμες σχετικά με την κατάσταση του Michael. Oι περισσότερες από αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση της υγείας του, ώστε μια μέρα να τον δούμε να αναρρώνει πλήρως από τα τραύματά του», δήλωσε ο Βρετανός ο οποίος διατηρεί στενές επαφές με την οικογένεια του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Ο M. Schumacher παραμένει στην κατοικία που διατηρεί η οικογένεια στην Ελβετία, σε μια προσπάθεια να αναρρώσει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο κεφάλι μετά από πτώση σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων.

auto.in.gr