Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες σειρές θα παρακολουθήσουμε το Νοέμβριο στο FOX

Ποιες σειρές θα παρακολουθήσουμε το Νοέμβριο στο FOX

...

Αγαπημένες και επιτυχημένες ξένες τηλεοπτικές σειρές επιστρέφουν στα κανάλια FOX και FOX Life, αυτό το Νοέμβριο. Τα νέα επεισόδια των Walking Dead, This is Us κ.α θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FΟΧ Play. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

SECRETS AND LIES

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 21:50
Οι τηλεθεατές του FOX Life θα λατρέψουν τη νέα σειρά μυστηρίου Secrets and Lies. Ο Μπεν Κράφορντ (Ράιαν Φιλίπ) πρόκειται από καλός Σαμαρείτης να μετατραπεί σε ύποπτο για φόνο, όταν ανακαλύπτει το πτώμα του μικρού Τομ Μέρφι γιου του γείτονά του, στο δάσος. Στην προσπάθειά του να καθαρίσει το όνομά του, ο Μπεν θα ψάξει σε βάθος τις λεπτομέρειες της ζωής των κατοίκων στο ήσυχο αυτό προάστιο, αποκαλύπτοντας τα ένοχα μυστικά τους. Κανείς δεν είναι υπεράνω υποψίας. Η οικογενειακή ζωή του Μπεν, η οποία ούτως ή άλλως είχε προβλήματα, αναστατώνεται καθώς εκείνος ξεκινά ένα περίπλοκο ταξίδι για να αποδείξει την αθωότητά του. Δυστυχώς για τον Ben, η ψύχραιμη και σκληρή αστυνόμος Κορνέλ (Τζούλιετ Λιούις) τον έχει βάλει στο στόχαστρο ως δολοφόνο του Tομ. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί ο Μπεν είναι ο παιδικός του φίλος, Ντέιβ Λιντσεϊ (Ντάν Φόγκλερ), ο οποίος μένει στον ξενώνα του και ζει μια απολύτως ανεύθυνη ζωή. Είναι ο Μπεν αθώος ή ένοχος; Θα καταφέρει να κρατήσει τον γάμο του, τα παιδιά, τη δουλειά και την υπόληψή του χωρίς να χάσει το μυαλό του; Καθώς η έρευνα προχωρά, η κλειστή κοινωνία αρχίζει να καταρρέει και να εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί ο συγκλονιστικός επίλογος.

THIS IS US

Tρίτη 15 Νοεμβρίου 21:50
Κάποιες φορές, η ζωή μάς εκπλήσσει. Με πρωταγωνιστές τους Μάντι Μουρ ως Ρεμπέκα, Μίλο Βεντιμίλια ως Τζακ και Στερλινγκ Κ.Μπράουν (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story) ως Ράνταλ, η αναζωογονητικά ειλικρινής και προκλητική νέα σειρά This Is Us ακολουθεί την πορεία μιας μοναδικής παρέας ανθρώπων. Καθώς οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και οι ιστορίες της ζωής τους συνδέονται με παράξενους τρόπους, ανακαλύπτουμε ότι κάποιοι από αυτούς όχι μόνο έχουν γενέθλια την ίδια μέρα αλλά μοιράζονται χαρακτηριστικά που δε θα περίμενε κανείς. Ο συγγραφέας και οι σκηνοθέτες του Crazy, Stupid, Love παρουσιάζουν μία έξυπνη και σύγχρονη δραματική σειρά που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για τα συμπεράσματά σας σχετικά με ανθρώπους. Στη σειρά επίσης συμμετέχουν οι Τζάστιν Χαρτλεϊ ως Κέβιν,Ρον Σεφάς Τζόουνς ως Γουίλιαμ, Κρίστι Μετζ ως Kέιτ, Κρίς Σάλιβαν ως Τόμπι και Σούζαν Κελέτσι Ουάτσον ως Μπεθ.

Από το πρώτο επεισόδιο θα καταλάβουμε ότι αυτή η σειρά δεν είναι σαν τις άλλες. Το This Is Us αποτελεί μια σειρά που θα συγκλονίσει και θα συνεπάρει το κοινό, καθώς οι χαρακτήρες άπτονται της αληθινής ζωής και τα συναισθήματα που δημιουργούνται θα οδηγήσουν σε ταύτιση με τον κάθε χαρακτήρα, αφού αφορούν σε καταστάσεις που όλοι βιώνουμε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής μας.

ELEMENTARY 5ος Κύκλος

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 21:50
Η αγαπημένη δραματική σειρά Elementary, επιστρέφει δυναμικά στο FOX με τον 5ο κύκλο επεισοδίων. Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, Τζόνι Λι Μίλερ ως ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και Λούσι Λου ως Δρ. Τζοάν Γουάτσον, εμφανίζονται σε ένα σύγχρονο δράμα για δύο συνεργάτες που λύνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Η σχέση ανάμεσα σε Γουάτσον και Χολμς εξελίχθηκε σε έναν επαγγελματικό συνεταιρισμό διερευνητικής συνύπαρξης μέχρι τη στιγμή που ο Χολμς επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία τους και να δεχθεί μια θέση με την M16 στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του, ο Χολμς έμαθε ότι η Γουάτσον είχε ανοίξει το δικό της γραφείο ιδιωτικών ερευνών και ήταν η κύρια σύμβουλος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Εκείνη που περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ τους ήταν η αινιγματική μαθητευόμενη του Χολμς, Κίτι, που όταν έφυγε, το ζευγάρι πάλεψε να διορθώσει τη συνεργασία αλλά και τη φιλία τους, όμως τα φαντάσματα του παρελθόντος απειλούσαν τη συμφιλίωσή τους. Η Γουάτσον υπέφερε μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, ενώ ο Σέρλοκ αντιμετώπισε μια σειρά από μηχανορραφίες από έναν πρώην συνάδελφο, οι οποίες τον έκαναν να ξαναπέσει στο αλκοόλ μετά από 3 χρόνια νηφαλιότητας. Τώρα, ο Χολμς και η Γουάτσον πρέπει να βασιστούν ο ένας πάνω στον άλλο για να ξαναχτίσουν τις ζωές τους, και όλα αυτά ενώ αντιμετωπίζουν την άκαιρη επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα του Σέρλοκ, Μόρλαντ Χολμς (Τζον Νομπλ).

Ο νέος κύκλος θα έχει πολλή ένταση και οι λάτρεις της σειράς μπορούν να περιμένουν ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και αγωνία καθώς οι ήρωές μας παίρνουν μέρος σε μια ειδική αποστολή με σκοπό την εύρεση ενός κατά συρροή βομβιστή.

CRIMINAL MINDS 12ος Κύκλος

Tρίτη 22 Νοεμβρίου 21:50
Το Criminal Minds ακολουθεί μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI, οι οποίοι αναλύουν τα πιο διεστραμμένα εγκληματικά μυαλά της χώρας, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους πριν χτυπήσουν και πάλι. Ο πιο έμπειρος πράκτορας και ιδρυτικό μέλος του Τμήματος Ανάλυσης Εγκληματικής Συμπεριφοράς (BAU) είναι ο Ντέιβιντ Ρόσι (Τζόι Μαντέγκνα). Η ομάδα περιλαμβάνει τον ειδικό πράκτορα Άαρον Χότσνερ (Τόμας Γκίμπσον), τον ειδικό πράκτορα Δρ. Σπένσερ Ρίντ (Μάθιου Γκρέι Γκάμπλερ), την Τζένιφερ «Τζίτζι» Τζαρό (Έι Τζέι Κουκ) και την Πενέλοπε Γκαρσία (Κίρστεν Βάνγκσνες). Κάθε μέλος φέρνει τη δική του γνώση και εξειδίκευση στην ομάδα καθώς βρίσκουν τα κίνητρα των εγκληματιών και εντοπίζουν τις συναισθηματικές τους ιδιαιτερότητες, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τη δράση τους.

Οι λάτρεις της σειράς θα ενθουσιαστούν με την επανεμφάνιση της Πάτζετ Μπρούστερ στο ρόλο της Eμιλι Πρέντις, πράκτορα της Interpol. Επίσης, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ένας νέος χαρακτήρας θα προστεθεί στον 12ο κύκλο για να αντικαταστήσει τον αγαπημένο πράκτορα του κοινού, Ντέρεκ Μόργκαν (Σέμαρ Μουρ), ο οποίος εγκατέλειψε τη σειρά μετά από 11 επιτυχημένους κύκλους. Ο Λουκ Άλβερζ, (Ανταμ Ροντρίγκεζ) προστίθεται επίσης στην ομάδα για να τη βοηθήσει να εντοπίσει τους 13 δραπέτες, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο φινάλε του 11ου κύκλου.

ΜΟDERN FAMILY 8ος Κύκλος

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 21:00
H αγαπημένη κωμική σειρά Modern Family επιστρέφει στο FOX LIFE. Ο 8ος κύκλος βρίσκει τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Νέα Υόρκη, τα δυτικά και το Μεξικό, καθώς όλη η οικογένεια θα συναντηθεί για τη γιορτή του Πατέρα. Στα επόμενα επεισόδια, η Κλερ (Τζούλι Μπόουεν) παλεύει να διατηρήσει την τάξη στην εταιρεία μετά την επιστροφή του Τζέι (Εντ Ο’ Νιλ) στην Pritchett’s Closets και ο Φιλ (Τάι Μπαρέλ) αρχίζει να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα χόμπι. Η επιχείρηση της Γκλόρια (Σοφία Βεργκάνα) αρχίζει να ανεβαίνει, ενώ ο Μιτσ (Τζέσε Τάιλερ Φέρκιουσον) και ο Καμ (Έρικ Στόουνστριτ) συνεχίζουν να βλέπουν μια παρέλαση από ενδιαφέροντες ενοίκους στον πάνω όροφο, ενώ προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την όλο και πιο ώριμη κόρη τους, τη Λίλι (Όμπρει Άντερσον Έμμονς). Στο μεταξύ, η Χέιλι (Σάρα Χάιλαντ) ακολουθεί ένα καινούριο επιχειρηματικό μονοπάτι, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στην καριέρα της ενώ παράλληλα προσπαθεί να εξισορροπήσει την ασταθή ερωτική της ζωή. Τα επεισόδια του Halloween και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα δώσουν τον τόνο σ’ έναν κύκλο που συνεχίζει να ακολουθεί αυτή την υπέροχα ετερόκλητη οικογένεια, προσφέροντάς μας μια ειλικρινή και αστεία ματιά στη ζεστή και κάποιες φορές παράξενη καθημερινότητα της «μοντέρνας» οικογένειας.

THE WALKING DEAD 7ος Κύκλος

Κάθε Δευτέρα 22:40
Ο 7ος Κύκλος της σειράς-φαινόμενο, The Walking Dead, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές σε όλον τον πλανήτη για άλλη μια φορά. Μετά το cliffhanger στο φινάλε του 6ου Κύκλου, οι πρωταγωνιστές μας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Νέγκαν (Τζέφτρει Ντιν Μόργκαν), κάνοντας μας να ξεχάσουμε τον κίνδυνο από τα ζόμπι. Εκείνη την ώρα, ο μόνος κίνδυνος ήταν ποιος θα έρθει αντιμέτωπος με τη Λουσίλ(το ρόπαλο του Νέγκαν). Και από 11 έμειναν 9. Ο Νέγκαν με τη συμμορία του έχουν σπείρει τον φόβο και ο Ρικ (Άντριου Λίνκολν) είναι πλέον ανήμπορος να βοηθήσει. Το θέμα είναι πώς θα επιλέξει να συνεχίσει. Είτε σαν σκλάβος του Nέγκαν, είτε σαν φυγάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που πίστευε η ομάδα των επιζώντων, είναι μεγαλύτερος κι ακόμα πιο επικίνδυνος. Ο 7ος κύκλος δίνει έντονα το μήνυμα και την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα και αναμένουμε να δούμε πώς θα δράσουν οι πρωταγωνιστές. Τα νέα επεισόδια της σειράς, The Walking Dead, θα παίζονται κάθε Δευτέρα στο κανάλι του FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Επιπλέον, η σειρά είναι διαθέσιμη και on demand μέσω Fox Play.

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024